Abonnement verlengen

Als u tevreden bent over uw huidige abonnement, kunt u uw abonnement verlengen. Het verlengen van een telefoonabonnement kent namelijk ook een aantal voordelen. U betaalt niet nogmaals aansluitkosten, u behoudt uw huidige nummer en u kunt het gemakkelijk regelen via uw huidige provider.

Contract wijzigen

Als u uw abonnement verlengen gaat, kunt u er soms ook voor kiezen om het huidige contract aan te passen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat uw huidige mobiele abonnement niet meer voldoet aan de wensen. U verbruikt bijvoorbeeld toch meer data dan u in eerste instantie had gehoopt óf u houdt juist altijd heel erg veel data over, omdat u bijvoorbeeld vaak gebruik maakt van Wi-Fi. Ook het aantal belminuten kan soms naar beneden of naar boven worden bijgesteld. Soms kunt u dan beter kiezen voor een nieuw telefoonabonnement. Op onze website kunt u ook gemakkelijk nieuwe telefoonabonnementen vergelijken: wellicht vindt u nog een betere deal. Gratis en onafhankelijk vergelijken kan natuurlijk nooit kwijt. Tegenwoordig kunt u uw huidige nummer ook altijd behouden bij uw nieuwe provider en daarmee is het alleen een kwestie van het verwisselen van het simkaartje.

Prijsverschillen tussen abonnementen

De prijsverschillen tussen de verschillende abonnementen kunnen flink uiteenlopen. Ook indien u uw abonnement verlengen gaat, kan er een enorm prijsverschil optreden. Let daar dan ook goed op en wees een verstandige koper! Te veel betalen is natuurlijk ongewenst en ook helemaal nergens voor nodig. Door een abonnement te vergelijken kunt u al gemakkelijk enkele euro’s per maand besparen. Op jaarbasis is dat al gauw een aantal tientjes.

Eventuele extra diensten

Als u een jaar of twee jaar bij een bepaalde provider zit, kunt u voor uzelf een goed beeld schetsen van uw verbruik. Hield u juist veel data over of verbruikte u juist altijd te veel? Moest u bijbetalen of hoefde dat juist niet? Soms is het dan ook handig om te kijken naar de extra diensten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor onbeperkte data, onbeperkt bellen of onbeperkt sms’en.

Abonnement verlengen

Nieuwe contractduur uitkiezen

Als u uw abonnement verlengen gaat, kunt u wederom kiezen voor een nieuwe contractduur. U kunt hierbij kiezen voor één of twee jaar. Indien gewenst kunt u ook overstappen naar een sim only abonnement. In dat geval behoudt u uw huidige toestel en heeft u niet langer de kosten van een smartphone inbegrepen bij het abonnement. Indien u kiest voor een nieuwe smartphone, betaalt u ook meer geld voor uw abonnement. U lost namelijk ook het toestel af. Een sim only abonnement kunt u echter al afsluiten voor enkele euro’s per maand. Daarmee bespaart u flink op uw maandelijkse lasten. Dat is vooral fijn op het moment dat u nog een goed toestel heeft. Uiteraard kunt u ook een los toestel kopen in combinatie met een sim only abonnement.

Niets doen kost geld!

Houd er rekening mee dat niets doen altijd geld kost. Het contract wordt namelijk stilzwijgend verlengd – iedere keer met een maand. Dan betaalt u dus veel te veel voor uw huidige abonnement en daarom is het ook raadzaam om tijdig te kijken wanneer uw contract afloopt. U kunt dan uw abonnement verlengen en een betere deal krijgen.

Abonnement verlengen, maar hulp nodig?

Wilt u uw abonnement verlengen, maar heeft u daar nog enige hulp bij nodig? Uiteraard kunt u ons dan altijd een berichtje sturen via het contactformulier op onze contactpagina. Wij zijn op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur bereikbaar en we helpen u graag met al uw vragen. Stuur uw vraag of vragen altijd zo specifiek mogelijk door, zodat we u een uitgebreid antwoord kunnen sturen. We horen graag van u.

Review!