Telecomvergelijker

Wilt u graag een nieuw telefoonabonnement afsluiten? Maak dan direct gebruik van onze telecomvergelijker. Met behulp van deze handige tool kunt u gemakkelijk en snel diverse toestellen, aanbieders en abonnementsprijzen met elkaar vergelijken. Selecteer welke smartphone u wilt, kies uw aantal minuten en abonnementsvorm en start direct met vergelijken. Met slechts een klik op de oranje knop sluit u uw nieuwe abonnement vandaag nog af.


Waarom een smartphone vergelijken?

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel smartphones waar u uit kunt kiezen, maar voor welk toestel kiest u? Sommige mensen weten altijd precies welke smartphone zij halen. Als de nieuwste iPhone of de nieuwste Samsung Galaxy uitkomt, staan zij in de rij voor de winkel. Echter geldt dat, gelukkig, niet voor iedereen. Als u geen voorkeur heeft voor een bepaald besturingssysteem, heeft u in principe een vrije keuze. U kunt zowel kiezen voor een Android- als een iOS-toestel. Wat zijn de functies die u graag wilt? Wilt u een goede camera, wilt u een snel toestel of wilt u graag een apparaat waarbij u gemakkelijk qua opslag kunt uitbreiden? Ook het beeldschermformaat kan natuurlijk meespelen in de keuze van het apparaat. Waar u voor kiest, is volledig afhankelijk van uw eigen behoeften.

Een besturingssysteem kiezen

In principe kunt u kiezen tussen twee besturingssystemen: iOS of Android. Ook al bent u een vaste gebruiker van één van de twee modellen, is het altijd raadzaam om even te kijken ‘bij de buren’. Wat heeft de ene provider wel, maar de andere provider niet? In de laatste jaren is het verschil steeds minder groot geworden. Wel is het zo dat apps over het algemeen eerder uitkomen voor iOS. Echter zijn apps ook vaker betaald/premium, omdat de Apple-gebruiker over het algemeen meer te besteden heeft en dus ook meer geld over heeft voor een app. Android-gebruikers kunnen dus vaak voordeliger apps downloaden. Deze toestellen zijn doorgaans ook iets goedkoper, alhoewel u keuze heeft u talloze verschillende varianten. Enkele smartphones met Android zullen zelfs nog duurder zijn dan verscheiden iPhones.

Wat zijn de grote verschillen tussen iOS en Android?

De verschillen zijn de laatste jaren echt minimaal geworden. iOS werd als eerste ontwikkeld en Android volgde. Hier hebben de makers van Android, namelijk Google, gekeken naar iOS. Zij hebben een verschillend systeem gemaakt, met een aantal extra opties. Zo kunt u widgets aanmaken op deze devices. Echt grote verschillen zijn er dus niet meer, dus wordt er ook vaak gekeken naar het toestel zelf. Op een Android-toestel kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van een handige terugkeerknop. Deze ontbreekt op de iPhones van Apple. Als u een groot toestel hebt, zoals de nieuwe iPhone 8 Plus, kan het lastig zijn om terug te swipen.

telecomvergelijker

Kies het juiste abonnement

Als u gebruikmaakt van onze telecomvergelijker, is het raadzaam om de tool in te stellen op uw persoonlijke voorkeuren. U kunt namelijk gemakkelijk filteren met de telecomvergelijker. Zo kunt u instellen hoeveel minuten u wilt, hoeveel data u nodig heeft en wat de minimale en maximale prijs mag zijn van het toestel. Tot slot kunt u nog selecteren wat voor abonnement u wilt. Wilt u bijvoorbeeld een 4G-abonnement of is 3G voor u voldoende? Tevens kunt u een contractduur selecteren.

Kijk naar uw huidige bundel

Als u een nieuw telefoonabonnement wilt afsluiten, kunt u eerst kijken naar uw huidige abonnement. Dat helpt u met het invullen van de telecomvergelijker. Heeft u bijvoorbeeld nu 100 belminuten en komt u daar nooit overheen? Dan kunt in principe hetzelfde aantal belminuten instellen. Bovendien kunt u nog kiezen uit een hoeveelheid data. De nieuwste smartphones verbruiken over het algemeen meer data dan de ‘oudere smartphone’, Dat heeft ermee te maken dat de camera’s beter worden. Als u een foto verstuurt, is deze groter (in MB’s). Dat zorgt er tevens voor dat u meer data verbruikt. Ook worden filmpjes en video’s sneller geladen op 4G. Ook als u het filmpje dus niet helemaal afkijkt, is het wel helemaal geladen. Als u nu nog een 3G-abonnement hebt, is het dan ook raadzaam om wel te kiezen voor iets meer data.

Extra voordelen met uw thuisabonnement

Diverse partijen hebben leuke acties. Zo krijgt u dubbele data indien u thuis Ziggo heeft en een Vodafone-abonnement afsluit. Het is daarom soms ook raadzaam om te kijken naar de provider en niet per se voor de goedkoopste prijs. Ook KPN en Tele2 hebben soortgelijke acties waar u van kunt profiteren.

Telecomvergelijker instellen op prijs

Heeft u een bepaald budget voor een nieuwe smartphone? Dan kunt u er ook voor kiezen om een bepaald budget in te stellen. Met de handige prijsfilter stelt u uw wensen zo in, dat u alleen een overzicht ziet van de smartphones met bijbehorende abonnementen die passen bij uw budget. Zo betaalt u nooit te veel en blijft u binnen uw budget.

Fan van een bepaald merk?

Wilt u écht alleen maar een iPhone? Dan kunt u ook alleen ‘Apple’ selecteren in de telecomvergelijker. Op die manier krijgt u alleen een overzicht van Apple producten. Echter kunt u er ook voor kiezen om op een ander merk te filteren. De smartphones van Samsung zijn ook erg populair. Soms zijn er ook bepaalde telecom aanbiedingen, waarbij u gebruik kunt maken van diverse actiecodes. Bekijk hier onze telecom aanbiedingen.

Onafhankelijk vergelijken

Wilt u graag een nieuw telefoonabonnement afsluiten? Dan kunt u 100% onafhankelijk vergelijken met de telecomvergelijker! Met onze handige rekentool berekent u direct welk abonnement het beste bij u past. Dat heeft veel voordelen ten opzichte van het afsluiten van een telefoonabonnement in de winkel. U kunt het namelijk volledig personaliseren op basis van uw persoonlijke situatie. Hoeveel minuten wilt u? Hoeveel data heeft u nodig? En welke smartphone past het beste bij u? Allemaal elementen die meespelen in de keuze van uw nieuwe abonnement. Een nieuw telefoonabonnement afsluiten was nog nooit zo gemakkelijk met de telecomvergelijker. De telecomvergelijker werkt onafhankelijk, dus dat betekent ook dat het voor ons niet uit maakt als u een abonnement afsluit bij provider A of provider B. Het gaat ons er juist om dat u een goed abonnement afsluit dat bij u past.

 

Hulp nodig bij de telecomvergelijker?

Wilt u een nieuw abonnement afsluiten, maar heeft u toch nog enige hulp nodig bij onze telecomvergelijker? Stuur ons dan gerust een berichtje via het contactformulier op onze contactpagina. Onze klantenservice is doordeweeks, op werkdagen, bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Stuur uw vraag of vragen zo specifiek mogelijk door, zodat we u een uitgebreid antwoord kunnen geven. Wij geven altijd betrouwbaar en onafhankelijk advies op basis van uw persoonlijke situatie. We staan voor u klaar!