Alles in 1 vergelijken

Bent u op zoek naar een pakket, waarbij u kunt genieten van razendsnel internet, telefonie en televisie? Start vandaag nog met alles in 1 vergelijken! Door de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken kunt u veel geld besparen op uw maandelijkse lasten. Met behulp van de onderstaande vergelijkingstool vergelijkt u gemakkelijker dan nooit.

Voordelen alles in 1 vergelijken

Alles in 1 vergelijken kent vele voordelen. Indien u graag zowel internet, televisie als telefonie wilt kunt u dat het beste afsluiten bij dezelfde telecomaanbieder. U kunt namelijk profiteren van een fikse korting, indien u alles bij dezelfde aanbieder afsluit. Als u bovendien al jarenlang bij dezelfde aanbieder zit, betaalt u waarschijnlijk veel te veel. U kunt namelijk volop profiteren van welkomstacties en fikse kortingen als u overstapt naar een nieuwe telecomaanbieder. Ieder jaar kunt u weer overstappen, indien u kiest voor een eenjarig contract. Op die manier kunt u ook ieder jaar weer profiteren van de welkomstkortingen.

Eén factuur met alle diensten

Een ander voordeel van een alles in 1 pakket is dat u ook alles netjes op één factuur ontvangt. U hoeft dus, administratief gezien, weinig werk te verrichten. Middels een automatische incasso worden de factuur van uw rekening afgeschreven. Dat is slechts één bedrag, omdat u zowel internet, telefonie als televisie bij dezelfde aanbieder afsluit.

Kiezen voor een razendsnelle internetverbinding

Als u alles in 1 vergelijken gaat, kunt u zelf aangeven wat voor internetverbinding u graag wilt. Wilt u bijvoorbeeld ADSL internet, kabelinternet of glasvezelinternet? Stuk voor stuk is dit allemaal breedband internet, maar er zit een duidelijk verschil in de snelheid. Zo behaalt ADSL tot wel 200 Mb/s, kabel tot wel 400 Mb/s en tot slot kunt u nog extra snel surfen op glasvezelinternet: snelheden tot wel 500 Mb/s kunnen bereikt worden.

Welke internetsnelheid past bij mij?

Hoeveel internetsnelheid u nodig heeft, is volledig afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Internet u weinig, gemiddeld of vaak? Met hoeveel mensen internet u tegelijkertijd én wat doet u precies op het internet? Dat zijn allemaal vragen die meespelen in de beslissing. Als u het internet alleen gebruikt om mails te bekijken, is een klein pakket voor u voldoende. 10 Mbit internet is dan genoeg. Een gemiddelde gebruiker zal iets meer nodig hebben: een minimale internetsnelheid van 20 Mbit wordt aanbevolen. U kunt in dat geval YouTube filmpje snel bekijken en muziek downloaden. Als u een ‘zware internetgebruiker’ bent, heeft u een minimale internetsnelheid van 50 Mbit nodig. Hiermee kunt u sneller downloaden. Tevens is het handig om dit pakket te nemen, indien er veel mensen zijn die tegelijkertijd op het internet surfen. Heeft u bijvoorbeeld een groot gezin? Kies dan ook voor een goed pakket.

alles in 1 vergelijken

Bepaalde aanbieders selecteren

In sommige gevallen kan het lonen om te kiezen voor een bepaalde aanbieder. Als u bijvoorbeeld ook een mobiel abonnement heeft van Vodafone, kan het verstandig zijn om te kiezen voor Ziggo. In dat geval krijgt u namelijk dubbele data op uw smartphone. Ook KPN en Tele2 hebben soortgelijke acties waar u van kunt profiteren

Genieten van de vele extra’s

Als u al jarenlang bij dezelfde aanbieder zit, kan het zijn dat u al jaren veel te veel betaalt. Bestaande klanten krijgen doorgaans geen extra’s en betalen het normale tarief. Als nieuwe klant kunt u echter profiteren van diverse extra’s. Zo krijgt u bijvoorbeeld gratis interactieve televisie of krijgt u gratis HD zenders voor een bepaalde periode. U bespaart dus niet alleen geld als u alles in 1 vergelijken gaat, maar u krijgt vaak ook nog iets extra’s.

Doe de postcodecheck

Als u alles in 1 vergelijken gaat, is het belangrijk dat u uw postcode en huisnummer goed invult. Op die manier kunt u snel bekijken welke pakketten beschikbaar zijn op uw woonadres. Niet alle pakketten zijn beschikbaar in iedere woonplaats. Vul uw postcode daarom goed in!

Hoe kan ik overstappen?

Overstappen is ontzettend gemakkelijk. Het enige wat u hoeft te doen is uw postcode invullen. Vervolgens sorteert onze handige vergelijkingstool direct de goedkoopste pakketten voor u bij elkaar. Het goedkoopste pakket staat altijd bovenaan. U kunt uw nieuwe contract afsluiten door te klikken op de oranje knop. Vervolgens wordt u doorgeleid naar de website van de aanbieder. Hier kunt u uw gegevens invullen. Uw bestelling wordt dan bevestigd en binnen 10 werkdagen kunt u genieten van uw nieuwe alles in 1 pakket.

100% onafhankelijk vergelijken

Met behulp van onze handige vergelijkingstool kunt u gemakkelijk en snel vergelijken. Dat werkt 100% onafhankelijk, omdat de goedkoopste aanbieder altijd bovenaan staat. Het maakt voor ons dan ook niet uit of u kiest voor pakket A of pakket B. Het is voor ons belangrijk dat u het juiste pakket kiest, dat past bij uw wensen en behoeften. Met behulp van de verschillende filters kunt u uw behoeften goed in kaart brengen. Hier kunt u filteren op onder andere voorkeuren als het gaat om bellen, telefonie of internet.

Bedenkt u zich achteraf? Geen probleem

Heeft u een alles in 1 pakket afgesloten, maar bedenkt u zich achteraf? Dan kunt u uw pakket nog kosteloos afzeggen binnen 14 dagen. Dit is de wettelijke bedenktermijn, waar iedere telecomaanbieder zich aan dient te houden.

Hulp nodig?

Wilt u alles in 1 vergelijken, maar heeft u hier nog enige hulp bij nodig? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn doordeweeks, op werkdagen, bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur. Stuur uw vraag of vragen zo specifiek mogelijk door, zodat we u een uitgebreid antwoord kunnen sturen. Onze klantenservice geeft altijd betrouwbaar en onafhankelijk advies op basis van uw persoonlijke situatie! We horen graag van u.

Niet gevonden wat u zocht? Bekijk ook de alles in 1 aanbiedingen en kortingscodes.