Zakelijke energie vergelijken

Wilt u graag besparen op uw bedrijfslasten? Start vandaag nog met zakelijke energie vergelijken en bespaar op uw uitgaven. Dat resulteert in een hogere omzet én dus meer winst. Met behulp van de onderstaande vergelijkingstool vergelijkt u gemakkelijk en snel.

Waarom zakelijke energie vergelijken?

In winkel- en kantoorpanden wordt iedere dag veel stroom verbruikt. Energie wordt gebruikt om allerlei processen goed te laten verlopen. Energiekosten kunnen dan ook flink oplopen voor bedrijven. Als u zakelijke energie vergelijken gaat, kunt u flink besparen op deze lasten. Met behulp van onze vergelijkingstool bent u verzekerd van een lager tarief dan bij uw huidige energieleverancier. Op maandbasis kan dat al gauw oplopen tot een besparing van enkele honderden euro’s. Op jaarbasis scheelt dat veel geld, wat resulteert in meer winst. Met zakelijke energie is maatwerk mogelijk en het serviceniveau is vele malen hoger dan bij particulieren. Speciaal voor ondernemers krijgt u op maat advies van de verschillende maatschappijen.

De voordelen van de vergelijkingstool

Zakelijke energie vergelijken met behulp van onze vergelijkingstool kent vele voordelen, namelijk:

  • Binnen slechts enkele minuten vergelijkt u diverse energie aanbiedingen van verschillende energiemaatschappijen;
  • Er is een gemakkelijk overzicht van de verschillende energieaanbieders beschikbaar, dat iedere dag wordt ge-update;
  • Met behulp van deze dienst kunt u flink besparen op uw maandelijkse energielasten;
  • Het scherpste energieaanbod vindt u altijd live op de website;
  • Zakelijke energie vergelijken en overstappen betreft een administratieve handleiding. Overstappen is ontzettend gemakkelijk en u komt nooit zonder stroom te zitten.

De energietarieven voor de zakelijke markt

De energietarieven voor de zakelijke markt zijn anders dan voor de consumentenmarkt. Ook zijn er verscheidene acties voor bedrijven, waardoor u voor een langere periode kunt profiteren van lagere maandprijzen. De hoge concurrentie in de markt zorg er ook voor dat de prijzen steeds lager worden. Verschillende energiemaatschappijen willen elkaar uit de markt concurreren en willen graag de goedkoopste zijn. Daar kunt u van profiteren! Start daarom vandaag nog met zakelijke energie vergelijken.

Voor de zzp’er, de MKB’er en grote bedrijven

Zakelijke energie vergelijken is niet alleen voor de grotere bedrijven. Ook zzp’ers en het MKB kunnen profiteren van deze voordelen. Besparen is voor iedere ondernemer een belangrijk punt, vooral met oog of de bedrijfswinsten. Niet alleen grote bedrijven kunnen hier veel op besparen: hetzelfde geldt namelijk voor zzp’ers en het MKB. Het zakelijk energietarief is vele malen lager dan het tarief voor particulieren, dus profiteer vandaag nog. Als startende ondernemer kunt u ook profiteren van deze lage lasten. Of u nu een kantoor aan huis hebt of een kantoorpandje ergens hebt gehuurd: u kunt profiteren van een zakelijke energieleverancier.

Kies voor duurzame stroom

Duurzaamheid is een belangrijk punt geworden in de Nederlandse samenleving. Steeds meer consumenten hechten er waarde aan als bedrijven actief zijn op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarbij behoort ook een duurzame energieleverancier. Gelukkig verschillen de tarieven tussen groene en grijze stroom tegenwoordig nog maar nauwelijks. Het aantal fossiele brandstoffen wordt steeds beperkter en de ontwikkelingen in groene stroom worden steeds verder uitgebouwd. In de filters kunt u gemakkelijk filteren op ‘geen voorkeur’ of ‘groene stroom’. Mocht u een duurzame leverancier willen, kunt u kiezen voor groene stroom.

Een contractperiode uitkiezen

Als u zakelijke energie vergelijken gaat, kunt u kiezen uit verschillende contractperiodes. In de vergelijkingstool kunt u aangeven of u wilt kiezen voor een jaarcontract of een driejarig contract. Het is raadzaam om te kiezen voor een jaarcontract, omdat u dan volgend jaar weer gemakkelijk kunt overstappen naar een nieuwe leverancier. Dan kunt u wederom zakelijke energie vergelijken en kunt u weer profiteren van verschillende acties bij de energieleveranciers.

zakelijke energie vergelijken

Voorkeur voor een bepaalde aanbieder?

Voelt u zich vertrouwd bij een bepaalde aanbieder? Indien gewenst kunt u ook aangeven welke energieleverancier u graag wilt. Standaard staan alle energiemaatschappijen in onze vergelijkingstool, maar naar wens kunt u filteren op bepaalde aanbieders. Het kan bijvoorbeeld zijn dat een bepaalde leverancier goede voorwaarden heeft of een fijne klantenservice. Dat kunnen punten zijn waarom u liever zou kiezen voor een bepaalde energieleverancier.

100% onafhankelijk zakelijke energie vergelijken

De vergelijkingstool op onze website is 100% onafhankelijk tot stand gekomen. De goedkoopste energietarieven staan altijd bovenaan. Voor ons maakt het dan ook niet uit of u kiest voor maatschappij A of maatschappij B: het gaat ons erom dat u kiest voor de beste energiedeal. Daarmee kunt u flink besparen op uw bedrijfslasten en daarmee houdt u weer meer geld over. Van dat geld kunt u weer leuke investeringen doen of kunt u de winst laten uitkeren. Het is in ieder geval beter besteed dan bij de lokale energiemaatschappij.

Transparante prijzen

Met behulp van de vergelijkingstool kunt u gemakkelijk inzien wat de energietarieven zijn. Het is transparant en inzichtelijk.

Hulp nodig?

Wilt u zakelijke energie vergelijken, maar heeft u hier nog enige hulp bij nodig? Stuur ons dan gerust een bericht via het contactformulier op onze contactpagina. Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur en helpt u graag met al uw vragen.