Datingsite vergelijken

Bent u op zoek naar de liefde van uw leven, maar weet u niet precies welke datingsite u wilt raadplegen? Start vandaag nog met datingsites vergelijken én meld u vandaag nog aan.

Welke datingsite is het meest geschikt?

Er zijn ontzettend veel datingsites waar u uit kunt kiezen. Internetdating is in de laatste jaren dan ook erg populair geworden en het is veel gemakkelijker om iemand aan te spreken op een medium. Niet iedereen zal het direct toegeven, maar ontzettend veel mensen zijn lid van een datingsite. Tot voor kort werd hier vaak lacherig over gedaan, maar tegenwoordig is het heel gewoon geworden. De ene zit op Lexa, de andere zit op Tinder en de andere zit op Relatieplanet. Het zijn allemaal gangbare apps en websites die in een korte tijd erg populair zijn geworden. Omdat het er ook zo veel zijn, is datingsites vergelijken zeker een aanrader.

Voor iedere doelgroep een datingsite

Als u datingsites vergelijken gaat, heeft u ontzettend veel keuze. Daarom kan het soms handig zijn om te filteren met behulp van de filters. U kunt daarom gemakkelijk een voorkeur aan geven. Om welke doelgroep gaat het (man zoekt vrouw of andersom, of man zoekt man of vrouw zoekt vrouw). Ook kunt u van te voren alvast een leeftijdscategorie aangeven. Dat scheelt al veel met het uitzoeken van de juiste datingsite. Zo zijn er voor homoseksuelen, biseksuelen en lesbiennes aparte websites. Tevens kunt u aangeven wat voor relatie u precies zoekt. Heeft u een algemene wens, zoekt u een religieus persoon of wilt u erotisch daten? Daarnaast zijn er nog andere opties waar u uit kunt kiezen, zodat u alleen een overzicht krijgt met datingsites die passen bij uw persoonlijke wensen.

Handige opties

Diverse websites hebben ook nog leuke opties die u kunt selecteren in vergelijkingstool. Zo kunt u selecteren of de partij een app beschikbaar heeft, of videochatten mogelijk is, of zij keurmerken hebben, of je evenementen kan bijwonen of bekijken of zij een mobiele website hebben. Ook zijn er verscheidene websites die persoonlijkheidstesten op hun website hebben. Op basis daarvan kunt u gematched worden aan een persoon, omdat u veel interesses deelt met die persoon.

Gratis proberen

Er zijn ook diverse websites die u eerst gratis kunt proberen. Wilt u datingsites vergelijken én eigenlijk eerst een aantal verschillende proberen? Velen kunt u eerst een aantal dagen vrijblijvend proberen. Mocht u het toch niets vinden, kunt u het abonnement gewoon weer opzeggen. Op die manier kunt u verschillende websites proberen zonder daarvoor fors te betalen. Daarnaast zijn er ook regelmatig datingsite aanbiedingen waar u van kunt profiteren. Met behulp van kortingscodes en actiecodes kunt u het extra voordelig proberen.

datingsite vergelijken datingsites vergelijken

Hoe kan ik datingsites vergelijken?

Datingsites vergelijken is ontzettend gemakkelijk. U kunt gebruik maken van de verschillende filters, maar dat hoeft niet. Indien gewenst kunt u dus direct in het overzicht kijken naar een geschikte aanbieder. U kunt ‘meer informatie’ aanklikken om simpelweg meer informatie op te vragen. Hier kunt u onder andere lezen wat de registratiekosten zijn en wat het maandelijkse bedrag bedraagt.

Registeren is over het algemeen altijd gratis, maar wel betaalt u een maandelijks bedrag voor uw inschrijving. Hoe langer u een abonnement neemt, hoe goedkoper het is. Als u een jaarabonnement kiest, betaalt u veel minder dan bij een maandabonnement. Het verschil kan soms wel vier keer zo hoog zijn. Bovendien staat er een opsomming met de verschillende voor- en nadelen van een bepaald datingprogramma. Zo kunt u bijvoorbeeld inzien of er een app beschikbaar is, of de website beschikt over een mobiele variant en of er een veilig daten keurmerk aanwezig is. Ook videochatten en persoonlijkheidstesten behoren tot de mogelijkheden. Vouw ‘meer informatie’ uit om per website de bedragen en de USP’s te zien.

Kijk ook naar beoordelingen

Tevens kunt u ook nog naar beoordelingen kijken. De vijf hartjes geven aan wat voor cijfer een bepaald programma heeft. In cijfers wordt uitgedrukt op een schaal van 1 op 10 hoe een programma gewaardeerd is. Aan de hand daarvan kunt u ook datingsites vergelijken. Hoe minder de beoordeling, hoe minder opties er doorgaans ook beschikbaar zijn. Zo heeft het slechts beoordeelde programma alleen een mobiele website beschikbaar, maar kunt u bijvoorbeeld niet gebruik maken van een app, evenementen, videochats of persoonlijkheidstesten. Ook heeft het goedkoopste programma geen veilig daten keurmerk. Echter is het goedkoopste programma wel gratis te gebruiken. De beste programma’s staan standaard bovenaan.

Hulp nodig?

Wilt u datingsites vergelijken, maar heeft u hier toch nog enige hulp bij nodig? Schroom dan niet en stuur ons gerust een berichtje via het contactformulier op onze contactpagina. Onze klantenservice is doordeweeks, op werkdagen, bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur. Stuur uw vraag of vragen zo specifiek mogelijk door, zodat we een uitgebreid antwoord kunnen sturen. We horen graag van u.