Vergelijk

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel aanbieders voor onder andere energie, internet, telecom, vakanties of gewoonweg producten die u bestelt in een webshop. De keuze is zo groot, dat het haast onmogelijk is om altijd de voordeligste deal te kiezen. Daarvoor kunt u bij ons vergelijken. Op aanbiedingen.com treft u diverse vergelijkingstool, actiecodes en kortingsbonnen. Daarmee shopt u voordelig dan ooit: vergelijk én bespaar.

Voordelig internetten

Internet is iets waar wij niet meer zonder kunnen. Het wordt ontzettend veel gebruikt: niet alleen op de computer, maar ook op een tablet of smartphone. Thuis zitten we dan ook graag op Wi-Fi. Dat Wi-Fi-netwerk zal echter wel geleverd moeten worden door een internetprovider. Hiervan zijn er talloze in Nederland. Per woonplaats kan het aantal verschillen, maar ook de prijzen per aanbieder kunnen flink verschillen. Via onze website kunt u echter internet vergelijken. Zo vindt u direct het pakket dat het beste bij u past tegen de scherpste prijs. Hier volgt een overzicht met verschillende pakketten:

Voordelige gas en stroom

In Nederland heeft u een vrije energiekeuze. Dat betekent dat u zich bij een willekeurig bedrijf kunt aansluiten voor de levering van gas en stroom. Ook hiervoor geldt: er zijn ontzettend veel mogelijkheden, dus waar kiest u voor? Kiest u liever voor duurzaam of kiest u de goedkoopste prijs? Of kiest u tussen de gouden middenweg? Want laatstgenoemde optie komt steeds vaker voor. Er zijn steeds meer budgetmaatschappijen die wél duurzame stroom aanbieden. Zo kunt u toch voordelig alle lampen in huis aanzetten, zonder daar extreem voor te betalen. Bovendien is uw energie ook nog eens duurzaam opgewekt én dat betekent geen schade voor het milieu. Vergelijk daarom direct energie en bespaar tientallen euro’s per maand op uw gas- en lichtlasten. Hieronder volgt een overzicht met verschillende pakketten:

Het onmisbare smartphone-abonnement vergelijken

Vrijwel iedereen in Nederland heeft tegenwoordig een smartphone. Het is een ontzettend handig toestel met eindeloze mogelijkheden. U kunt niet alleen bellen, maar ook scherpe foto’s maken, videobellen, apps downloaden of muziek luisteren. De mogelijkheden zijn eindeloos en het aantal smartphones met abonnementen ook. Zo kunt u kiezen voor de toestellen van onder andere Apple, Samsung, Sony of Huawai. Afhankelijk van uw voorkeuren kunt u een goed abonnement samenstellen met behulp van onze vergelijkingstool. Vergelijk én bespaar direct op uw smartphonekosten. Maak hier gebruik van onze telecomvergelijker!

Liever een sim only abonnement?

Heeft u nog een goed toestel liggen thuis en hoeft u niet per se een nieuwe? Dan kunt u er ook voor kiezen om een sim only abonnement af te sluiten. Op onze website treft u diverse sim only aanbiedingen. Daarnaast kunt u ook een sim only abonnement vergelijken. Met deze abonnementsvorm heeft u alleen belminuten, sms-tegoed en internetdata. U betaalt dus niet langer voor een smartphone en dat scheelt aanzienlijk in de maandelijkse kosten. Een bijkomend voordeel is, is dat u geen BKR-registratie ontvangt voor het hebben van een smartphone. Deze krijgt u, indien de toestelwaarde hoger is dan 250 euro. Dat kan vervelend zijn op het moment dat u een andere lening of een hypotheek wilt afsluiten.

Vergelijk de broodnodige verzekeringen

Er zijn verschillende verzekeringen in Nederland, waarvan er een aantal ook verplicht zijn. Zo bent u verplicht een autoverzekering af te sluiten, indien u een auto in het bezit heeft. Tevens is een zorgverzekering verplicht in Nederland. Enkele andere, niet-verplichte verzekeringen zijn onder andere een reisverzekering en een uitvaartverzekering. Vergelijk deze verzekeringen en bespaar ook flink op uw maandelijke lasten!

Vergelijk software voor ondernemers

Als ondernemer heeft u veel aan uw hoofd. U moet niet alleen uw core business leiden, maar u dient ook allerlei randzaken te managen. Denk hierbij aan de administratie, het klantenbestand of eventueel een webshop. Er zijn talloze software waar u als ondernemer van kunt profiteren. Zo houdt u de kosten laag en kunt u efficiënt te werk gaan. Vergelijk de volgende software en bespaar direct:

Voordelig een creditcard in huis

Een creditcard is in Nederland niet heel gebruikelijk, maar in het buitenland zeker wel. Het wordt wereldwijd gebruikt en het is ontzettend handig. Bij restaurants of hotels kan het erg gemakkelijk zijn om snel een betaling te verrichten, zonder daarvoor te hoeven pinnen. Bovendien is het soms verplicht om uw creditcard te tonen, indien u bijvoorbeeld een auto of scooter wilt huren in het buitenland. Daarmee kunt u garant staan dat u het weer inlevert. Vergelijk daarom creditcards en ga zorgeloos op reis!

Een nieuwe hypotheek?

Tegenwoordig wordt het steeds populairder om online een hypotheek af te sluiten. De rente is bijzonder laag en u kunt veel informatie op het internet opzoeken. U hoeft niet langer een dure hypotheekadviseur in armen te nemen, omdat online afsluiten steeds laagdrempeliger wordt. Vergelijk uw hypotheek daarom online en profiteer nog van de lage rente.

Er even tussenuit?

Wilt u er nog even tussenuit, eventueel met het gehele gezin? Profiteer dan van onze vakantie & reizen aanbiedingen en vergelijk direct de leukste reizen. U kunt zowel profiteren van leuke aanbiedingen als van kortingscodes. Zo wordt reizen weer leuk en betaalbaar.

Hulp nodig?

Wilt u gebruik maken van onze diensten, maar komt u er nog niet helemaal uit? Stuur ons dan gerust een bericht via het contactformulier op onze contactpagina. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Wij helpen u graag met betrouwbaar en onafhankelijk advies, of het nu gaat om een reis naar Bali of een nieuw telefoonabonnement. Wij staan voor u klaar.

vergelijk en bespaar