Vakantie naar Rhodos vanaf €570

Vakantie naar Rhodos vanaf €570
Vakantie naar Rhodos vanaf €570

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Vakantie naar Rhodos vanaf €570 boeken met Vakantiediscounter.nl? In drie en half uur kun jij op dit heerlijke eiland zitten. Het mediterraanse gevoel is vooral merkbaar in Griekenland. En het eiland Rhodos is vrij groot waardoor het er goed toeven is. Op dit eiland vind je vele bergen en prachtige natuur. Geen dor landschap dus.

Vakantie naar Rhodos vanaf €570 in Augustus

Wil jij dit jaar genieten van de Griekse bevolking en omgeving? Plan dan je vakantie naar Rhodos met Vakantiediscounter. Het leven op Rhodos is gemoedelijk. Er uit eten kost je ook niet heel veel. Denk aan overheerlijk lamsvlees van de barbecue of in een stoofpot. Vraag vooral aan de Griekse ober wat zij je kunnen aanraden als speciale lokale lekkernij. Grieks eten moet je geprobeerd hebben. En je zult er meer kunnen vinden dan een stifado op de kaart. Niet dat dat niet overheerlijk is.

Genieten van de Griekse lekkernijen?

Op vakantie dan moet je genieten en dat doe je met name door heerlijk te gaan eten bij de vele restaurants die het eiland rijk is. Thuis koken we al dagelijks dus op vakantie wordt het uit eten. Buiten het eten kent Rhodos ook prachtige gebouwen. Denk hierbij aan de Acropolis. Omdat het land al door vele andere landen is overheerst zul je er meerdere invloeden vinden. Van onder andere de Arabieren en de perszen. En aangezien Turkije vlakbij ligt zul je er ook Turkse invloeden tegenkomen.

Zandstranden op Rhodos

Meestal vind je in Griekenland schelpen of steenstranden. Maar Rhodos heeft ook prachtige zandstranden. Daar kun je heerlijk zonnen en een kleurtje opdoen. Maak ook vooral dagtochtjes naar naburige eilandjes. Kos is prachtig om eens te bezoeken of Samos. Huur ook een paar dagen een auto zodat je het eiland zelf kunt verkennen. En maak anders gebruik van de bus want het wegennet is goed te noemen.

Zou jij wel op vakantie naar Rhodos vanaf €570 willen? Volg dan de link van Aanbiedingen.com bovenaan dit bericht. Dan brengen wij je naar de website van Vakantiediscounter.nl. Daar kun je uit de beschikbare datums kiezen en je vakantie boeken. Uiteraard kom je in een prachtig hotel terecht waarbij vlucht en transfer ook bij inbegrepen zijn. Check dus snel het aanbod en wie weet vlieg jij in augustus richting de Griekse zon.

8/10 - (1 stemmen)

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

zeventien − 16 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0