Vaatwasser Beko nu €399

vrouw zet vaat in de vaatwasserIs uw vaatwasser kapot gegaan en heeft u een nieuwe nodig? Witgoedhuis.nl biedt deze vaatwasser tegen een scherpe prijs. Het gaat om de vaatwasser Beko nu €399. En niet onbelangrijk deze vaatwasser is energiezuinig. Het draagt een label met de energieklasse A++. Het geluidsniveau ligt op 43 decibel. Dankzij de BLDC motor levert dit apparaat uw vaat schoon en droog af. Ook hoort u deze amper draaien.

Tijd voor een nieuwe vaatwasser?

Een vaatwasser is natuurlijk een luxe, niet iedereen heeft er één in zijn keuken staan. Maar voor degenen die wel gewend zijn om de vaat op deze manier te doen ervaren veel gebruiksgemak. Niet meer afwassen in een teiltje water maar gewoon alles in de vaatwasser zetten. Bij een gemiddeld gebruik van dit apparaat bent u ongeveer €60 per jaar kwijt aan uw energiekosten. Het biedt ruimte voor 14 couverts. Uw waterverbruik per cyclus bedraagt 9.5 liter. Ook heeft u de keuze uit maar liefst 8 wasprogramma’s. Het merk is Beko en staat goed bekend.

Vaatwasser Beko €399 heeft vele opties voor een schone vaat

De temperatuur is ook instelbaar vanaf 35 ℃ tot en met 70℃. Bovenin de vaatwasser bevind zich verlichting, zodat u s’avonds beter kunt zien hoe u uw vaat erin kunt zetten. Dankzij de automatische sensor kan deze vaatwasser zelf de bevuilingsgraad meten. Daardoor kiest het apparaat het bijbehorende wasprogramma. De vaatwasser Beko is nu te koop voor €399, waar andere vaatwassers al gauw €500 kosten.

Onderhoud uw apparaten goed voor een langere levensduur

U hoeft ook niet bang te zijn voor waterlekkage, want het WaterSafe+ systeem voorkomt dit. Die zorgt ervoor dat het water afloopt. Soms hebben we licht vervuilde vaat, dan is het Quick&Shine programma geschikt. Is de vaat vuiler? Dan draait u de vaat op Intensief 70. Uiteraard is regelmatig onderhoud van belang bij elk witgoed apparaat. Hiervoor zijn speciale reinigers te koop. Op die wijze kunt u uw witgoed goed onderhouden en gaan ze langer mee. Het regelmatig bijvullen van onthardingszout en glansspoelmiddel is aan te raden. Aanbiedingen.com plaatst aanbiedingen uit verschillende categorieën. Waaronder dus ook witgoed. Benieuwd of dit uw nieuwe vaatwasser wordt? Klik dan op de aanbieding hierboven en wij brengen u naar de juiste pagina.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

drie × 5 =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0