Uw PLEC bij PEC is gegarandeerd na de overstap naar ENGIE + presentje van PEC

De KNVB- competities maken straks weer een frisse start en alle verbonden clubs treffen voorbereidingen. Ook uw eigen club PEC-Zwolle is dus weer aan de gang. Het aankomend jaar moet een goed jaar gaan worden gezien de voorbereidingen vlotten. Support is daarbij ook een belangrijk gegeven, want met ondersteuning kan de club heel ver. En dat kan op verschillende manieren. ENGIE, dé voordeligste energieleverancier is een partner van PEC -Zwolle en ze hebben gemeend om u actiever mee te laten doen. Er is een speciaal contract voor de fans en toekomstige fans samengesteld met tal van voordelen genaamd: PECPOWER. Wilt u ook meer weten over dit product? landingspagina%20engie%20actieblok%205

PECPOWER, nú meer voordelen bij de overstap

ENGIE en PEC-Zwolle hebben op gemeenschappelijk initiatief dit contract opgezet met unieke voordelen. Het voornaamste is natuurlijk dat u minder gaat betalen voor uw energie. 100% Duurzaam en ook nog andere voordelen mag gezien worden als een enorme meevaller heden ten dage. Het pakket ziet er als volgt uit:

  • 100% Duurzaam ( groene stroom/gas)
  • GRATIS ENGIE-App (1 x 24 uur steun)
  • Korting op energiebesparende producten van 50five
  • Steun aan Stichting Trees for All- U helpt zo de natuur ook een handje
  • Minimaal € 200,- aan besparingen op uw energiekosten
  • Presentje van PEC-Zwolle (€ 100,- korting op uw seizoenkaart of exclusieve line-up jack van PEC t.w.v. € 90,-)

Deze voordelen en het reeds voordelig tarief van ENGIE stroom is voor de toekomstige overstapper zeker zeer aanlokkelijk. Hoort u ook bij tot die groep die binnenkort weer gaat uitkijken naar een ander contract? Ja? Vergelijk dan energie en kijk hoe voordelig u uit kunt komen. De energie aanbiedingen zijn een goede leidraad, maar uiteindelijk tellen de euro’s die u gaat besparen. Bekijk dus goed welke leverencier kan leveren wat ú verwacht. Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!  

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

5 × 3 =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0