Sony 1288-0983 In-ear Stereofonisch Draadloos Wit mobiele hoofdtelefoon

0 Comments

95.37

Bekijken

Artikelnummer: 500656332056 Categorie:

Beschrijving

Draag het. En geniet
SBH80 is gemaakt om de hele dag en in alle situaties te worden gedragen. De headset is discreet en past bij alle kledingstijlen. Draag de SBH80 op het werk, thuis, binnen en buiten. De hoofdeenheid en het exterieur van de hoofdtelefoon zijn spatwaterbestendig, zodat je je geen zorgen hoeft te maken als het regent. Wanneer je de draadloze Bluetooth®-headset om je nek draagt, is deze perfect uitgebalanceerd en rusten twee ultradunne stroken van geheugenmetaal lichtjes op je schouders. Je merkt haast niet dat je hem draagt. De SBH80 vormt zichzelf naar je lichaam en blijft op zijn plaats.
Uitmuntend Sony-geluid
Het optimale draagcomfort, het iconische ontwerp van Sony en het gebruiksgemak zijn niet de enige redenen waarom dit een geweldige draadloze Bluetooth® headset is. Het geluid is sensationeel. SBH80 heeft aptX®-audioverbetering, een hoogwaardige audiocodec die ervoor zorgt dat de kwaliteit van draadloze audio niet onderdoet voor enige andere audio. Geniet van muziek zoals muziek bedoeld is: met een krachtige bas en heldere, onvervormde hoge tonen.
Baanbrekende audiotechnologie
Dynamische high-definition micro-drivers in de SBH80 leveren de helderheid en nauwkeurige frequentieweergave die nodig zijn voor de beste in-ear audiobeleving. En dankzij speciaal ontwikkelde dubbellaagsbehuizingen van robuust magnesium hoor je kristalheldere midden- en hoge tonen en een rijk totaalgeluid. De materialen en vorm van de oordopjes in deze beste hoofdtelefoon van Sony zijn ontworpen voor maximale onderdrukking van achtergrondgeluid. De gehoorgang wordt zo goed afgesloten dat je alleen de allerbeste muziekbeleving meekrijgt, en niets anders.
De beste kwaliteit voor gesprekken
De Bluetooth®-stereoheadset SBH80 is geschikt voor HD Voice. Met HD Voice, ook bekend als wideband audio, ervaart de persoon met wie je praat, je stem zoals deze werkelijk klinkt: natuurlijk. HD Voice maakt achtergrondgeluid zachter of elimineert het volledig en maakt het eenvoudig om stemmen te herkennen. SBH80 is uitgerust met twee microfoons. Welke kant je ook opkijkt, je bevindt je altijd dicht bij de microfoon, en degene met wie je spreekt ervaart altijd een helder en gelijkmatig geluidsbeeld. Een trilsignaal in de hoofdeenheid informeert je discreet bij een inkomend gesprek. Deze hoogwaardige hoofdtelefoon maakt bellen comfortabeler en plezieriger.
* Volledige compatibiliteit met HD Voice is afhankelijk van de telefoon en de beschikbare netwerkservices.
Gebruik het. Maak het jezelf gemakkelijk
Wanneer je de SBH80 wilt verbinden met je smartphone, raak je met je telefoon gewoon de hoofdeenheid van deze draadloze Bluetooth®-headset aan. De headset wordt opgestart en maakt verbinding. Maak het jezelf gemakkelijk met draadloze technologie. Wanneer een gesprek binnenkomt, druk je op de toets voor beantwoorden net onder de hoofdtelefoon. SBH80 is ook voorzien van een responsieve afstandsbediening voor muziek en volumeregeling voor muziek en gesprekken.
Geschikt voor veel verschillende apparaten
De stereo Bluetooth® headset SBH80 is geschikt voor de populairste smartphones, tablets en laptops. De headset ondersteunt Bluetooth® multipoint waardoor het mogelijk is om SBH80 te verbinden met twee apparaten tegelijk.

Extra informatie

Merchant

bol.com NL

Brand

Schrijf een review