Tot €100 korting op Cumberland fiets

Halfords.nl
Tot €100 korting op Cumberland fiets
Tot €100 korting op Cumberland fiets

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Bij Halfords kun je terecht voor kwaliteitsfietsen. Voor dames, heren en kinderen. Zo verkoopt Halfords het eigen merk Cumberland. Nu tot €100 korting op Cumberland fiets. Er zijn een aantal fietsen die daarvoor in aanmerking komen. De fiets die jij uitkiest wordt uiteraard gratis verzonden.

Tot €100 korting op Cumberland fiets

Neem bijvoorbeeld een stadsfiets van Cumberland, de Highline City Nexus 7 voor dames. Deze is nu te koop voor €599 in plaats van €699. Dat scheelt je dus €100 op de aanschafprijs. Deze fiets is voorzien van een aluminium frame. Lekker licht in gebruik maar nog altijd degelijk. De verlichting op deze fiets zijn voorzien van batterijen. De naafversnelling van 7 versnellingen zorgt ervoor dat je comfortabel fietsen kunt.

Omschrijving van de Cumberland fietsen

De kettingkast is gesloten, daardoor hoef je niet bang te zijn dat je broekspijp erin vast komt te zitten. De spatborden zijn van kunststof materiaal. De zijstandaard zorgt er tevens voor dat je de fiets stevig neer kunt zetten. Na circa 8 weken kun je gratis een servicebeurt uit laten voeren. De onderdelen zijn van een betrouwbare kwaliteit en de fiets is afkomstig uit een Nederlandse fabriek. Met een Cumberland fiets mag je er dus vanuit gaan dat je een degelijke fiets in handen hebt.

Welke frame hoogte past bij je?

Houdt wel rekening met je lengte in verband met de frame hoogte als je een fiets uitzoekt. Zorg dat de fiets ook goed bij je lengte past dus. Als je eenmaal een fiets besteld hebt dan krijg je de fiets rijklaar afgemonteerd bij je thuis bezorgd. Voor 11:00 besteld op werkdagen is meestal de volgende dag al in huis. Ook heb je twee weken bedenktijd. Dus als de fiets je niet bevalt dan mag je deze dus terugbrengen naar Halfords.

Aanbiedingen.com heeft de link naar de pagina van Halfords hierboven al geplaatst. Daar kun je uit het aanbod Cumberland fietsen jouw ideale fiets kiezen.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

twaalf − een =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0