Tot 70% korting op alles Beddenreus

beddengoed 1Beddenreus biedt momenteel tot 70% korting op alles. En dat kan op de sale zijn maar ook andere producten. Dus bent u toe aan een nieuw bed of beddengoed? Dan moet u bij Beddenreus zijn. We doen gewoon even een greep uit het aanbod. Wat denkt u van een nieuwe boxspring? De breedte van deze boxspring is maar liefst 120 bij 200 cm en dat voor €339 in plaats van €489. Dit is inclusief hoofdbord en gestoffeerd matras.

Tot 70% korting op alles

Boxspring Kerry Deluxe biedt u een super ligcomfort. De lattenbodem is super verend. Het Bridge Matras is van polyether SG24. De hoogte van dit matras is 12 cm. Wilt u liever een ander matras erop hebben dat kan natuurlijk ook. Op diverse matrassen geldt namelijk nu 1+1 gratis en een korting van 15%. Op die manier kunt u uw nieuwe bed wel heel voordelig bij elkaar shoppen. Een goed bed en matras is namelijk onontbeerlijk voor een goede nachtrust.

Shop ook uw beddengoed bij Beddenreus

Beddenreus heeft ook een uitgebreid assortiment in beddengoed. Mooie zachte materialen in dekbedovertrekken bijvoorbeeld. Gaat u voor het zachte flanel of gewoon katoen? Ook dit kunt u shoppen bij Beddenreus. Wat ook een extra luxe gevoel geeft is een topmatras. En dat is vooral handig bij twee losse boxsprings. Dit voorkomt een naad in het midden. Topmatrassen zijn er in verschillende soorten. Van koudschuim tot HR schuim of gewoon een polyether topmatras.

Check Aanbiedingen.com regelmatig voor veel voordeel

Het gaat erom wat u het fijnst vind liggen. Het slaapcomfort bepaalt u zelf. Aanbiedingen.com plaatst allerlei aanbiedingen. Of het nu een nieuwe fiets betreft, een drogisterij aanbieding of dus een nieuw bed. Bezoek ons dan ook regelmatig om de nieuwste aanbiedingen te bekijken. Het kan u vele euro’s schelen. Elke korting is natuurlijk mooi meegenomen.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

8 − zeven =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0