Tot 25% korting op Playmobil

Tot 25% korting op Playmobil
Tot 25% korting op Playmobil

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Wat is nu leuker dan puzzelen of iets bouwen met Playmobil tijdens de vakantie? Bij Bol.com tot 25% korting op Playmobil speelgoed. Met Playmobil kunnen de kinderen leuke dingen bouwen. Bijvoorbeeld een keuken met alles erop en eraan. Denk aan een oventje en gasfornuis en natuurlijk potten en pannen. Spelen met vriendjes en vriendinnetjes met de opgebouwde leefkeuken. Er zijn ook andere bouwpakketten natuurlijk. Vroeger bestond Playmobil uit de tinnen soldaatjes en er werd graag mee gespeeld. Tegenwoordig zijn de poppetjes moderner maar nog altijd met dezelfde Playmobil look.

Playmobil al 45 jaar oud

Sinds 1974 bestaat het speelgoed van Playmobil al, dus de ouderen onder ons weten vast nog wel hoe leuk het was om ermee te spelen. En nu kunnen de kinderen en de kleinkinderen er ook mee spelen. Het is leuk tijdverdrijf voor thuis en op vakantie. De verbeelding van de kleintjes wordt ermee gestimuleerd. Niets leuker om dan een Playmobil set cadeau te geven of te krijgen natuurlijk. De speelgoed poppetjes van Playmobil zijn uit te breiden met allerlei accessoires. Deze kun je ook los kopen.

Speelgoed voor jongens en meisjes

Voor meisjes is er ook Playmobil denk aan een poppenhuis met allerlei bijbehorende spulletjes. Of een badkamer die ingericht kan worden kastjes en een ligbad. Dit houdt jongens en meisjes dus wel uren zoet. Aan de hand van sets kun je zien of het specifiek voor meisjes is of voor jongens of juist voor beide. Nu is er dus 25% korting op Playmobil waar je dus korting krijgt op de aanschafprijs. De ene doos is groter dan de andere.

Gebruik de speelgoed cadeauvinder en vind je ideale cadeau

Bol.com verkoopt nog veel meer speelgoed dus neem gerust een kijkje op de website. Wie weet houden jouw kinderen juist meer van Lego, of zie je ander leuk speelgoed. Een handige tool is de speelgoed cadeauvinder daarin geef je het geslacht, leeftijd en interesse in en de vinder zoekt daarbij passende cadeaus. Zo hoef jij niet uren te zoeken naar een geschikt cadeau. Aanbiedingen.com heeft de link naar de Playmobil pagina al gemaakt. Dus klik er maar eens op en kijk welk Playmobil pakket jou het meest aanspreekt.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

3 + 13 =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0