Tot 20% korting op Chromebooks

Tot 20% korting op Chromebooks
Tot 20% korting op Chromebooks

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 1

De kinderen gaan bijna weer starten met school, en misschien hebben ze dan een laptop nodig. Bij Bol.com is er nu tijdelijk tot 20% korting op Chromebooks. Waar er vroeger veelal met boeken en schriften werd gewerkt is daar nu de laptop voor. Een Chromebook gebruiken we voor huiswerk, of taken voor werk. Ook thuiswerkers maken handig gebruik van een Chromebook.

Tot 20% korting op Chromebooks

Bijvoorbeeld de Asus Chromebook Flip 14 inch nu voor €499 in plaats van €649. Dat is toch wel even een besparing van €150. Deze Chromebook kan als tablet gebruikt worden omdat het touchscreen gedraaid kan worden. Dankzij een Intel Core processor maakt dit apparaat dan ook weinig lawaai. De kleurweergave is helder, dus je kunt er ook films en series op kijken. Het formaat zorgt ervoor dat je deze Chromebook gemakkelijk meeneemt in je rugtas.

Veel mogelijk met allerlei apps

Je kunt er veel handige apps op zetten zoals Microsoft Office voor het uitvoeren van administratieve taken. Of het maken van een opstel in Word of Excel. Spotify om even muziek te luisteren als je onderweg naar huis bent. Of maak gebruik van de Netflix app. Er is veel mogelijk op dit apparaat. Het is iets kleiner in formaat dan de gemiddelde laptop. Maar prima te doen. En het bedienen van de Chromebook is ook makkelijk want het is voorzien van Touchscreen.

Op de meeste Chromebooks zit een garantie van 2 jaar. En een Carry-in garantie, dat betekent dat als er problemen zijn met de Chromebook die je besteld hebt dat je deze terug kunt sturen naar Bol.com. Zij zullen deze dan in reparatie nemen.

Een Chromebook bestellen via Bol.com?

Het werkgeheugen is 8 GB en de opslag is 64GB. Tekstverwerken is een dankbare taak op de Chromebook want dit kan zonder moeite verwerkt worden. Maak spreadsheets aan voor school of werk. S’avonds werken gaat ook makkelijk want het toetsenbord is verlicht. Wil je meer weten over deze Chromebook of andere Chromebooks? Ga dan snel met Aanbiedingen.com naar Bol.com en bestel hem snel.

7/10 - (1 stemmen)

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

twintig − 18 =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0