Tijdelijke aanbieding van NUON: kies voor het 1-jarig vast contract en logeer 2 dagen GRATIS in een Fletcher accomodatie!

In Nederland wordt de energiemarkt steeds lijviger, vooral als het gaat om groene energie. De concurrentiestrijd wordt creatiever. Kan niet anders, want duurzame energie is zeer belangrijk nu en nog meer in de nabije toekomst. NUON is een gevestigde naam als het gaat om het leveren van duurzame energie verkregen uit warmte, wind en zon. NUON stelt u in de gelegenheid om over te stappen naar een voortuistrevende energieleverancier. Het is tijd voor verandering en NUON zal er voor zorgen dat u ook op het ‘groene’ pad stapt. Loopt uw huidig energiecontract ten einde? Loopt u al een geruime tijd met het idee om over te stappen? Bekijk dan de aanbieding die NUON voor u heeft. Wie weet laat u zich inspireren om de overstap te wagen. Bekijk alvast het ‘Fletcher 1 jaar vast pakket ‘ van NUON.

Tijdelijke NUON aanbieding: 1 jaar vast + GRATIS logé gedurende 2 dagen in een Fletcher Hotel

NUON heeft een heel leuke tijdelijke aanbieding voor u. Bij een overstap naar energieleverancier NUON en de keuze van het 1 jaar contract ( 1 jaar NUON VastePrijsEnergie) krijgt u een cadeau. Dit cadeau is niets anders dan een 2-persoons-all-in arrangement van Fletchers hotels met een waarde van €199,-.  Het Fletcher pakket houdt in:

  • Overnachten in het hotel met een uitgebreid ontbijt de daaropvolgende ochtend
  • Een 4-gangen menu in een 3-sterren Fletcher hotel. Dit is geheel GRATIS. Verblijft u in een 4-sterren Fletcher Hotel? Dan gaat u wel €20,-  bij moeten betalen om te genieten van een 4-gangen diner. ** De kosten voor het betalen en boeken zijn wel niet inbegrepen.
  • Indien u in het weekend gebruik wenst te maken van dit arrangement kan dat ook. Er komt dan wel een weekendtoeslag van €5,- p/persoon bij. 
  • Ook hier komt u in aanmerking voor de NuonBlijvenLoont-korting van 5%(loopt op 25%  na verlengingen)

** Het arrangement is wel niet van toepassing bij Fletcher Hotel Amsterdam, Hotel-Restaurant Middelburg , Hotel Gilde en Fletcher Boutique Duinoord.  Dit is slechts 1 van de aanbieding die NUON heeft. Voortdurend komen ze met nieuwe acties om u ook te laten profiteren bij de overstap en daarna. Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

14 − vier =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0