Tijdelijk €20 korting per maand bij Oxxio tv en internet

Oxxio.nl
Tijdelijk €20 korting per maand bij Oxxio tv en internet
Tijdelijk €20 korting per maand bij Oxxio tv en internet

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Wil jij tijdelijk €20 korting per maand bij Oxxio tv en internet? Bekijk dan snel deze deal want je hoeft de eerste zes maanden slechts €28,45 per maand te betalen. Als het half jaar verloopt dan betaal je de resterende zes maanden €35,95. Uiteindelijk hangt het wel af van welk pakket je kiest. Maar laten we even uitgaan van standaard internet.

Tijdelijk €20 korting per maand bij Oxxio tv en internet

Oxxio staat voor jou bekend als energiebedrijf en dat is ook waar. Zij leveren in eerste instantie energie en gas, maar sinds een aantal jaren leveren zij ook internet en tv pakketten voor thuis. Dit doen zij in een samenwerking met KPN, dat houdt dus in dat zij gebruik mogen maken van het betrouwbare KPN netwerk. Een standaard internet pakket kiezen betekent dat je alleen voor internet gaat. Wil je ook tv gaan afnemen bij Oxxio? Dan heb je de keuze uit twee extra pakketten. Dat is tv en internet tijdelijk voor €40,45 per maand of tv, internet én bellen voor ook maar €40,45 per maand.

Tijdelijk korting op alle glasvezel snelheden van Oxxio

Oxxio biedt gedurende een actieperiode extra korting op glasvezel internet. Het internet, tv en bellen pakket is tijdelijk net zo duur als het internet en tv pakket. Zij verschillen onderling slechts €3 per maand als je de zes maanden voorbij bent. Maar goed niet iedereen hoeft bellen in zijn pakket. Daarom wordt bij Oxxio tv en internet het meest gekozen. Het staat je natuurlijk ook geheel vrij om je eigen pakket te kiezen. Het modem krijg je gratis aangeboden en is in bruikleen. Wordt je ook energieklant dan geniet je van nog meer voordeel. Dan kun je bijvoorbeeld voor nog meer korting gaan. Je doet er wel goed om eerst de energietarieven van Oxxio goed te checken. Je wilt immers ook korting op je energiekosten per maand. Gebruik dan de onafhankelijke energievergelijker van Aanbiedingen.com.

Ook een energiecontract van Oxxio?

Als deze energiekorting je wel aanspreekt dan kun je ook voor een energiecontract van Oxxio gaan. Wil je geen energieklant worden ook geen probleem. Dan ga je gewoon voor de tijdelijke €20 korting per maand bij Oxxio tv en internet. Klik gewoon op bekijken en Aanbiedingen.com brengt je direct naar de website van Oxxio toe. Daar kun je desgewenst het gewilde pakket kiezen.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

18 + 5 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0