Tijd voor een nieuwe bril in 2020?

opticien zet vrouw bril opIs het tijd voor een nieuwe bril in 2020? Hans Anders doet het anders. Want zij bieden een brilvergoeding voor iedereen. Dus of u wel of niet een vergoeding vanuit uw verzekeraar krijgt. Bij Hans Anders krijgt u altijd korting. Gaat het om 1 bril? Dan ontvangt u €100 korting. Of bij de 2e en 3e gratis bril. Een bril is natuurlijk even een investering maar het is van belang dat u goede zorg voor uw ogen krijgt. 

De tijd voor een nieuwe bril in 2020 bij Hans Anders

Dus heeft u een trendy montuur gezien maar geen recht op vergoeding? Dan kunt u bij Hans Anders altijd terecht. Heeft u wel recht op vergoeding vanuit uw verzekeraar? Dat is heel erg mooi want dan ook krijgt u bij Hans Anders extra korting. Zij verdubbelen dan de vergoeding. De actie 2e en 3e bril gratis daar kunt u ook voor kiezen. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat. Bekijk de website van Hans Anders maar eens, en wie weet beslist u dan dat het tijd is voor een nieuwe bril in 2020.

Drie brillen ontvangen en één ervan betalen actie

Drie brillen voor de prijs van eentje is natuurlijk geweldig. Zo kunt u wisselen van montuur. Bekijk dan ook de complete collectie op de website van Hans Anders. Er is keuze in enorm veel brillen. In de winkel geven ze u ook graag advies. En kunt u desgewenst een oogmeting ondergaan. Zo kan een medewerker van Hans Anders een bril op maat laten maken voor u. Online is een afspraak maken zo gemaakt. En dan weet u ook weer even hoe het staat met uw ogen.

Kwaliteit en deskundigheid kernwoorden van Hans Anders

Bij Hans Anders staat kwaliteit voorop en u wordt altijd geholpen door een deskundige. Een opticien bespreekt met u welke soort glazen u nodig heeft aan de hand van een oogmeting. Misschien heeft u ook een zonnebril op sterkte in gedachten. Die zijn ook verkrijgbaar bij Hans Anders. Aanbiedingen.com plaatst van tijd tot tijd de acties die Hans Anders biedt. Klik maar eens op de link bovenaan deze pagina, en u komt direct op de juiste pagina.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

elf − een =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0