Tickets naar Houston vanaf €522

fietsers op de houston texas trailEr is nog zoveel te zien in de wereld. En vaak zijn we maanden van tevoren bezig met het plannen van onze trip. Wat denkt u van Tickets naar Houston vanaf €522? Deze stad is gelegen in de staat Texas en meteen de grootste stad in Texas. Gelegen aan de golf van Mexico. Houston staat bekend om zijn enorme olievelden vandaar dat de petrochemische industrie groot is daar. Maar voor toeristen is er genoeg te doen. Wist u bijvoorbeeld dat Nasa haar Space Center hier heeft?

Bezoek het Nasa Space Centre en musea in Houston

Altijd leuk om een bezoekje aan te brengen. U kunt dan wel geen ruimtevaartmissie ondernemen maar het pand zelf is al indrukwekkend genoeg. Het grootste museum van de Verenigde Staten is het Texas Museum of Fine Arts en tevens ook het oudste musea van Texas. Steden in de Verenigde Staten zijn vele malen groter dan in Nederland. Zo kunt u er naar hartelust shoppen, Houston kent dan ook vele shopping mals. Ideaal om binnen te vertoeven want overdag is het erg warm in deze stad. Dan brengt de airconditioner in de shopping mall wel uitkomst.

Tickets naar Houston vanaf €522 in april 2020

Wilt u geheel iets anders ondernemen? Ga dan naar het zogenaamde wilde westen. Texas kent namelijk veel natuurgebied waarbij uitgestrekte vlakten geen uitzondering zijn. Maak een rondreis door Texas en doe de natuurgebieden aan. White Sands, Valles Caldera en de Big Bend zijn aanraders. Steden zoals Dallas zoals we die misschien alleen kennen van de serie Dallas kunt u ook bezoeken. Verblijf eens op een echte ranch en krijg het Wild West gevoel. Tickets naar Houston kunnen erg in prijs verschillen. Dit hangt echt van de maand af waarin u boekt. Uw tickets naar Houston vanaf €522 kunt u in de maand april boeken. En dat is ook de ideale tijd om er naartoe te reizen. Qua warmte valt het dan nog mee, alhoewel het al erg warm kan zijn in die tijd van het jaar. In de zomer zoals de maanden juli en augustus is het daar gemiddeld 33 graden. In de maand april nog maar 25 graden. Ook warm maar minder warm dan 33.

Vlieg dit jaar nog naar Texas voor een geweldige ervaring

Lijkt het u wel wat om over een aantal maanden naar de Verenigde Staten te vliegen? Aanbiedingen.com heeft de aanbieding alvast voor u online gezet. Klik er eens op en bekijk de data die er beschikbaar zijn.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

17 − zeven =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0