Thule Fietsdrager Velocompact nu €339

Thule Fietsdrager Velocompact nu €339
Thule Fietsdrager Velocompact nu €339

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Gaan jullie dit jaar met de auto op vakantie en willen jullie de fiets meenemen? Dan heb je een fietsdrager nodig. Hierop is ruimte voor twee fietsen. Handig om dan toch op plaats van bestemming je eigen fiets te kunnen pakken. De Thule fietsdrager Velocompact nu €339 bij Halfords. De fietsdrager is licht en compact.

Thule Fietsdrager Velocompact nu €339

De fietsdrager is dan ook gemakkelijk te koppelen op de auto. Je kunt hem zelfs met éen hand bedienen mocht je dat willen. De snelbinders zorgen ervoor dat je de fietswielen goed en snel kunt bevestigen. Er zit ook een kantelfunctie op zodat je de kofferbak gewoon kunt openen. Daardoor kun je gewoon bij de bagage in de achterbak komen. Zodra je eenmaal aangekomen bent op bestemming kun je de fietsdrager erg gemakkelijk inklappen. Het neemt dan weinig ruimte in en is op te bergen in je kofferbak.

Altijd handig om bij je te hebben

Zodra je hem weer nodig hebt kun je hem ook gemakkelijk weer uitklappen. Nu kun je op je vakantiebestemming vast een fiets huren, maar we vinden onze eigen fiets toch het fijnst om op te fietsen. En dankzij de Thule Fietsdrager Velocompact kun je je fiets dus gemakkelijk mee vervoeren. Eigenlijk kost deze fietsdrager normaal €419, maar is nu afgeprijsd door Halfords tot €339. Dat is toch wel een verschil van €80. Dus als jij nog een fietsdrager nodig hebt dan kun je online op Halfords.nl dus jouw nieuwe fietsdrager bestellen.

Een dakdrager is ook ideaal voor vakantie bagage

Halfords biedt ook dakdragers aan, deze zijn ook handig voor een vakantie met de auto. In de dakdrager kan je dan bagage leggen. We weten allemaal wel hoeveel ruimte het inneemt als we met de auto op vakantie gaan. Dan is een dakdrager ideaal om mee te nemen. Het scheelt weer ruimte in de kofferbak zodat je daar weer andere bagage neer kunt zetten. En dankzij de Thule Fietsdrager kun je dus ook je fiets meenemen.

Bekijk de link die Aanbiedingen.com heeft geplaatst naar de website van Halfords. Dan kun je daar desgewenst met korting de Thule Fietsdrager en eventueel andere producten bestellen.

8/10 - (1 stemmen)

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

1 × 1 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0