VerlopenThuis studeren? NHA helpt en geeft gratis cadeau!

NHA.nl
Thuis studeren? NHA helpt en geeft gratis cadeau!
Thuis studeren? NHA helpt en geeft gratis cadeau!

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Ben je van plan een studie of cursus op te pakken in de nabije toekomst? Wil je dat wel kunnen doen op jouw eigen tijd? Dan is het aan te raden om een thuisstudie op te pakken. Thuis studeren? NHA helpt en geeft een gratis cadeau! Hoe werkt dat allemaal? Studeren moet kunnen, maar soms laten de normale studietijden het niet toe. NHA heeft toen gemeend om vanwege de zeer grote belangstelling alle studies en cursussen om te zetten in thuisstudies. Op deze manier kan je ook na het werk of wanneer de kinderen slapen rustig studeren. Ben je reeds lang op zoek naar zo een mogelijkheid? Laat het je niet vertellen, maar doe het met de hulp van NHA.

NHA Cadeau

Thuis studeren? NHA helpt en geeft gratis cadeau!

Studeren moet moeglijk zijn voor een ieder. Ook voor degenen die het door omstandigheden niet fysiek kunnen doen aan een instituut. Thuis kan misschien qwel de beste oplossing zijn. NHA speelt daarop in en heeft beroepsopleidingen, Taalcursussen, Hobbycursussen, VMBO/HAVO/VWO opleidingen en andere type cursussen die gekozen kunnen worden. Doorgaans verspillen we zoveel tijd op social media, zonder enig ander nut behalve vertier. Gebruik die kostbare tijd bijvoorbeeld om een computerstudie, adminstratiecursus of een handenarbeid cursus op te pakken.

Ben je inmiddels eruit welke studie je gaat pakken? Mooi! Dan mag jij je thuisstudie met een extra voordeel starten. Elke nieuwe inschrijving krijgt een cadeau van NHA. Er valt te kiezen uit een 9″ Tablet + toetsenbord of een Bluetooth speaker ( 32cm).  Deze actie van NHA duurt tot en met 6 september 2020 of tot de voorraad strekt. Ga in zee met de voordeligste opleider van Nederland en profiteer van de voordelen.

Waarom studeert iedereen bij NHA?

NHA creeërt altijd een goed studeerklimaat voor mensen die daar studeren. Studenten genieten vele voordelen en garanties waaronder:

  • 50% korting op ‘t lesgeld;
  • Je bepaalt zelfs je studeertempo;
  • Is het niet gelukt te slagen? Geen nood, je krijgt je lesgeld dan terug;
  • Je mag 15 dagen op de proef;
  • NHA heeft 85 jaar ervaring in het doceren;
  • Persoonlijke begeleiding is gegarandeerd.

Met deze garanties/voordelen is het dan geen verrassing dat meerdere menesen willen studeren aan NHA. Wacht dus niet tot morgen en stel je eigen cadeau veilig.

Studeren voor een betere toekomst

Blijf studeren en cementeer een betere toekomst. Wij van aanbiedingen.com gaan jullie altijd stimuleren om te gaan voor beter. Dergelijke acties gaan wij altijd promoten, zodat jij er voordeel uit kunt halen. Bekijk het dus vandaag nog, kies een studie en ontvang je cadeau ( na een succesvolle inschrijving).

9/10 - (1 stemmen)

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

16 − vijftien =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0