Thermen Soesterberg Entree&Massage €49,95 p.p

vrouw ondergaat hotstone massageThermen Soesterberg Entree&Massage €49,95 p.p voor deze herfst boeken? Wilt u zich eens even weer heerlijk in de watten laten leggen? Deze aanbieding is geldig tot en met maart volgend jaar. Dus u heeft ruim de tijd om uw datum te boeken. Maar wilt u deze herfst al lekker genieten dat kan natuurlijk ook. Bij deze deal krijgt u toegang voor een dag in de sauna. En daarbij zit ook een ontspanningsmassage of gezichtsbehandeling van 25 minuten inbegrepen. Deelname aan het belevingsprogramma behoort ook tot deze deal.

Even er helemaal tussenuit en uw hoofd leegmaken?

We willen maar wat graag even ontsnappen aan de drukte van alledag. En waar kan dit nu beter dan in de sauna? Laat uw lichaam en geest compleet tot rust komen. De sauna staat erom bekend dat het afvalstoffen loost. Maar het geeft u mentaal ook een enorme boost. De ontspanningsmassage bijvoorbeeld kan net dat beetje extra toevoegen. Soms moeten we gewoon even tijd maken voor ons zelf. Even helemaal niets en enkel ontspannen.

Thermen Soesterberg Entree&Massage €49,95

Bij Thermen Soesterberg begrijpen ze dat en hebben ze ook oprechte aandacht voor hun bezoekers. Ze leggen u dus graag in de watten. Thermen Soesterberg Entree&Massage €49,95 is een tijdelijke deal. Uiteraard kan er ook voor andere najaarsmomenten gekozen worden. Misschien wilt u er ook even lunchen en genieten van al het lekkers dat Thermen Soesterberg te bieden heeft. Dat kan ook.

Een toeslag als u in het weekend boekt

Of doe dit cadeau aan een vriend, familielid of uw partner. Beter nog maak er een romantische dag van. Alles is mogelijk. Let er wel op tijdens het boeken dat als dit op een vrijdag, zaterdag of zondag is dat er een toeslag bestaat. U betaalt dan €3 per persoon extra. Dinsdag geldt als badkleding dag u dient dan badkleding te dragen.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

twaalf + tien =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0