Telfort Samsung S7 deal via GSMWEB.nl (vanaf €32,50) per maand

GSMWEB.nl heeft ALTIJD de beste deals als het gaat om GSM contracten en prijzen op losse toestellen. Het mooie van de zaak is dat via GSMweb.nl u in principe via elke telecombedrijf een contract kunt sluiten. U hoeft er niet veel voor te doen en haalt zeker het grootste voordeel. GSMWEB.nl werkt onder andere samen met TELE2, Telfort, Ben en andere bedrijven.

TOP DEALS op de markt gegarandeerd via GSMWEB.nl

GSMWEB.nl is de voordeelmarkt als het gaat om gsm gerelateerde zaken. Garantie op de beste prijs/kwaliteitsverhoudingen vindt u bijna nergens anders. De contracten zijn goed in elkaar gezet, waardoor de klant het maximale uit haalt . Het assortiment wordt zeer regelmatig aangevuld met de allerlaatste toestellen. Kortom u krijgt de service en producten zoals het hoort bij dé grootste onafhankelijke mobiele prijsvechter in Nederland. Telfort abonnement met Samsung Galaxy S7

Telfort Samsung S7 topdeal via GSMWEB.nl

De komende periode heeft Telfort een deal op de Samsung S7. Deze deal is super voordelig omdat het via GSMWEB.nl gelanceerd is. Wat houdt deze deal in? Het houdt in dat u bij het sluiten van een 2 jaar contract bij Telfort (de Samsung S7 inbegrepen)  slechts €32,50 betaald. Voor het abonnement zijn de maandelijkse kosten €18,50 en teostelbundel €14,00. Bij het aansluiten bedragen de kosten éénmalig €20,00. Wat zit er in het pakket? Het pakket bevat Onbeperkt minuten,  SMS en 5000 GB aan 4G data. Heeft u thuis ook nog internet van Telfort? Dan is het nog beter. U betaalt dan geen aansluitkosten en vindt er verdubbeling plaats van uw mobiele minuten en MB’s. De bezorging is GRATIS gedurende elke werkdag naar iedeer adres in Nederland. Profiteer van deze aanbieding. Niet helemaal overtuigd? Kan best, maar dan kunt u altijd nog een vergelijking maken met andere contracten van telecomproviders. Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

twee × 4 =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0