Telfort maakt Telecom betaalbaar

Telfort kwam in 1996 op de telecom markt om vaste telefonie voor heel Nederland simpel en voordelig te maken .Telfort staat nu onder de vleugels van KPN na een overname. De markt is aardig veranderd en Telfort is ook meegegroeid met de markt. Het aanbod van diensten is flink uitgebreid om de aansluiting met de concurrenten niet te verliezen . Maar het doel is hetzelfde gebleven , namelijk goede en goedkope telecom bieden aan een ieder. Het is een dagelijkse taak om onze diensten eenvoudig te maken . Het ligt altijd in de bedoeling om al onze klanten steeds beter te helpen. Telfort is natuurlijk ook nog steeds op zoek naar meer voordeel voor u als klant.

Alles in 1 bij Telfort op maat

Het Alles in 1 pakket van Telfort is een reflectie van wat u als klant zelf wilt. Met andere woorden stelt u de inhoud van uw pakket zelf samen . Heeft u behoefte aan extra internetsnelheid, extra tv-ontvanger op de kamer, of Onbeperkt overzees bellen ? Dan kunt u dit eenvoudig toe voegen aan uw Alles in 1 pakket. En wat u als klant zeker zal aanspreken is : u zet de extra opties voor uw Alles in 1 pakket ook  weer stop mocht blijken dat ze overbodig zijn. U heeft zo altijd precies in het pakket wat u nodig heeft.

Telfort Alles in 1 instap

Er worden diverse contracten die Telfort ter aanbieding heeft . Uw persoonlijke voorkeuren zullen bepalen welke het best past bij u. Om u een beeld te geven van wat er precies gedaan wordt bij Telfort bekijken we samen het Telfort Alles in 1 instap 12Mb pakket. Dit pakket is geschikt voor zij die op hun adres een beperkte snelheid beschikbaar hebben . Telfort Alles in 1 instap biedt u:

  • 12 Mb download snelheid (voldoende voor surfen , gamen en downloaden)
  • Gratis draadloos modem  ( voor Wifi in het huis)
  • Goedkoop bellen (11 ct naar vast en mobiel)
  • 70 digitale zenders ( digitale kwaliteit)
  • 45 HD-zenders (HD-kwaliteit)
  • interactieve TV (live opnemen en pauzeren /programma gemist)
  • Combivoordeel (€ 5,- extra korting p/m in combinatie met mobiel pakket)
  • Goedkoop Eredivisie abonnement (€ 7,50 p/m voor Fox Sports 1 : Eredivisie)

Dit super voordelig pakket kunt u voor een jaar inkopen vanaf € 37,- per maand. Er is een extra voordeel waarbij u voor 6 maanden in plaats van € 42,50 nu € 29,- betaald per maand (Nu met GRATIS monteur).  Om verder details in te winnen voor uw adres kunt u altijd inloggen en uw gegevens invoeren . U krijgt een berekening op basis van uw behoeften . Aanbiedingen.com , beestachtig veel korting!

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

vijf × 4 =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0