Telfort Internet Instap vanaf € 30,- per maand

Telfort is een bekende leverancier van  telecom diensten. Ze leveren onder andere : Internet , Interactieve TV en Bellen . Bent u opzoek naar een internet abonnement? Telfort kan wellicht de uitkomst zijn voor u . Met de goedkope internet pakketten van Telfort heeft u altijd een toegang tot het internet . Daar kunt u zeker op vertrouwen . Telfort heeft namelijk het voorrecht gebruik te maken van het betrouwbare , stabiele KPN netwerk. Bovendien heeft  u ook de mogelijkheid om te kiezen voor extra beveiliging . Ten eerste beschermt u  zo uw computer tegen onder andere spam en virussen . Ten tweede bent u ook in staat om te bepalen wat de kinderen wel of niet mogen zien . Veilig internet met Telfort Veilig.

Telfort Internet Instap 12 Mb

Internet pakketten worden samengesteld naar de globale behoeften van klanten . Klanten kunnen dan bepalen welke snelheid voldoende is zijn of haar gezinssamenstelling. Maar er wordt sowieso gewerkt vanuit een basis. Bij Telfort is dat het Telfort Instap 12 Mb pakket.  Wat houdt dit pakket in? Het instap pakket van Telfort houdt in :

  • 12 Mb download snelheid per seconde . U kunt feilloos surfen ,gamen en downloaden .
  • Gratis draadloos modem .  U krijgt een WiFi modem in bruikleen waarmee u draadloos kunt internetten in uw huis.
  • Combivoordeel . Dit houdt in dat u kunt rekenen  op een korting van € 5,- per maand indien u een mobiel abonnement  i.c.m . een Alles in 1 pakket van Telfort neemt. 

**Let Wel : U komt in aanmerking voor dit pakket als na onderzoek is gebleken dat er onvoldoende snelheid beschikbaar is op uw adres.  Het Telfort Internet instap pakket kunt al afnemen vanaf gemiddeld € 30, – per maand . Er is wel een contract van tenminste 12 maanden eraan gekoppeld . Kunt u zich terug vinden in de samenstelling ? En voldoet u aan de voorwaarde?  Wacht dan niet langer . Kies voor Telfort

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

elf − 7 =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0