TELE2 Alles in 1 aanbieding

TELE2  begon haast twintig jaar terug aan een onmogelijke missie: het openbreken van de bestaande telecommonopolie. En dit is niet zonder succes weten we inmiddels .  TELE2 heeft de bestaande conventies achter zich gelaten en de markt opgebroken . Bovendien hebben zij ervoor gezorgd dat u nu voor centen kan bellen naar elk  willekeurig land. Ook kunt u nu uw mobiele abonnement samenstellen en is er aan de bedrijven de keuze uit meerdere betrouwbare telecom partners . Maar heeft TELE2 haar doel bereikt? Uiteraard niet . De telecommarkt zit nog steeds vol beperkingen en onmogelijkheden . En het is nog steeds zo dat klanten telecomaanbieders zien als noodzakelijk kwaad. TELE2 is er om u te overtuigen dat het anders kan. Simpeler. Beter. En tegen een scherpere prijs. Gewoonte willen ze niet kweken , maar juist een constante mate van verbetering . De service naar de klant toe moet er altijd zijn . TELE2 verzet steeds haar eigen grenzen.

TELE2 Alles in 1

Het bedrijf zit reeds geruime tijd op de markt en kent de slagen van de zweep . Bij TELE2 is het zaak dat internetten , tv-kijken en bellen snel en makkelijk moet zijn voor u als klant. Er zijn meerdere pakketten die TELE2 aanbiedt aan u om dit zelf te ervaren . En alles is overzichtelijk en goed uitgelegd . Eén der Alles in 1 pakketten van TELE2 die in  de aanbieding is kunt u bekijken en zelf uw bevindingen plaatsen of zelfs direct kiezen . Zo overtuigd is TELE2 over haar pakketten . Een basis Alles in 1 basis pakket ziet er als volgt uit :

  • U krijgt 20 Mb download snelheid per seconde (gamen , surfen en downloaden )
  • Gratis draadloos modem ( u kunt door uw huis draadloos surfen )
  • Goedkoop bellen ( u kunt 5 uur bellen naar mobiel en vast)
  • 19 tv-zenders (in digitale kwaliteit)
  • 18 HD-zenders ( in HD-kwaliteit)

Dit pakket kunt u aanschaffen voor 1 jaar . De maandelijkse kosten zijn dan ongeveer € 35,08 per maand . Dit is ter illustratie , want er zijn veel meer mogelijkheden die u kunt toevoegen aan het pakket . U kunt zelf ook een vergelijking trekken met andere aanbieders en zelf uitmaken als dit een goede keus voor u is of niet. Aanbiedingen.com , beestachtig veel korting! 

Review post aanbieding

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

twintig − negentien =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0