Tankpas bestellen? Tank voordelig met Tankpas.nl

Tankpas bestellen Tank voordelig door heel NederlandU bent ondernemer en veel op pad. Dan kan een tankpas uitkomst bieden. Wist u dat u met een tankpas wel tot 13 cent per liter kunt besparen? De voordelen van een tankpas zijn onder andere dat u maandelijks een factuur ontvangt. Hierop staan al uw tankbeurten vermeld. Geen gedoe meer met bonnetjes bewaren. En u bepaalt natuurlijk zelf waar u wilt tanken. De tankpas bestellen? Tank voordelig met tankpas.nl. De tankpas kost €7,50 per maand exclusief BTW.

Tankpas bestellen? Ook te gebruiken voor de carwash

De ZZP en MKB tankpas biedt uiteraard meerdere diensten. Betaal de carwash met de tankpas. Wel zo handig. De meeste carwash bedrijven accepteren namelijk ook de tankpas. U kunt met de tankpas bij meer dan 1000 wasstraten in Nederland terecht. Ook hier hoeft u dus geen bonnetjes meer voor te bewaren. Hier worden geen extra kosten aan verbonden.

Wasbeurten en tickets voor openbaar vervoer ook op de verzamelfactuur te vinden

Wilt u een overzicht zien van uw tank of wasbeurten? Die vind u online terug in uw persoonlijke portal. Houdt daarmee grip op uw uitgaven. Komt het onverhoopt voor dat u moet reizen met het OV? Dan kunt u zelfs met de tankpas uw tickets voor openbaar vervoer aanschaffen. Ook deze uitgaven komen te staan op uw verzamelfactuur. Hier zijn wel transactie kosten aan verbonden van €0,75 per keer.

Parkeren met uw tankpas

Om het u nog makkelijker te maken: Parkeren kan ook met de tankpas. In samenwerking met Yellowbrick registreert Tankpas.nl uw parkeeracties. Voor het parkeren wordt €0,25 aan transactiekosten gevraagd. In de meeste Q-Park garages is de Tankpas ook te gebruiken. Zoek dit van tevoren wel even uit. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Kan er wel betaalt worden in de desbetreffende Q-park garage? Ideaal want het enige dat u dan hoeft te doen is de tankpas aan te bieden bij de slagboom. Ook kunt u uw parkeerkaartje bij de automaat afrekenen met uw tankpas.

Alles op één verzamelfactuur voor uw boekhouding

De tankpas is dus bedoeld om het u als ondernemer zo gemakkelijk mogelijk te maken. We kennen het allemaal wel: het bewaren van de vele bonnen voor de administratie. Soms raken we het overzicht wel eens kwijt of een bon. Met de Tankpas hoeft dat niet meer, alles wordt voor u bewaard en geregistreerd. De verzamelfactuur kan dus zo naar de boekhouder verzonden worden.

Review post aanbieding

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

zeventien − veertien =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0