VerlopenTank voordelig met een UnitedConsumers tankpas

Unitedconsumers.com
Tank voordelig met een UnitedConsumers tankpas
Tank voordelig met een UnitedConsumers tankpas

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Het is nu weer de tijd om een beetje op pad te gaan. We mogen ons een beetje meer bewegen met in achtnemening van de voorgeschreven maatregelen ter voorkoming van de COVID-19 verspreiding. Lekker weer in de auto naar ’t werk, naar de sportschool of ons mooi land verkennen. Stap in de auto en rijdt, maar doe het voordelig. Tank voordelig met een UnitedConsumers tankpas en bepaar op elke liter die je bijzet. UnitedConsumers helpt je goed op pad met een tankpas die vanaf het begin voordelig is. Hoe kom je aan zo een tankpas? Lees verder en win deze informatie in!

Tankpas UnitedConsumers

Tank voordelig met een UnitedConsumers tankpas

Voordelig tanken in Nederland is zeker mogelijk. Natuurlijk moet je dan de juiste wegen bewandelen. UnitedConsumers heeft daar de ideale oplossing voor. Schaf een tankpas aan, laat het registreren en stap de wereld van goedkoop tanken te binnen. UnitedConsumers geeft de garantie dat u binnen geheel Nederland goedkoper zal kunnen tanken na het aanschaffen van een tankpas. Hoe wordt deze garantie waargemaakt? UnitedConsumers heeft een partnerschap met ruim 600 tankstations in heel Nederland. Allemaal geven u op vertoon van uw tankpas een korting van 6 cent per liter brandstof. Goedkoper tanken dus gegarandeerd!

Goedkoper tanken met een tankpas in de hand

Een tankpas in het bezit hebben brengt sowieso voordelen met zich mee. Doe jezelf dus een gunst en schaf er eentje aan. Stel jezelf nu eens de vraag: ‘ Waarom zou ik een tankpas moeten aanschaffen?’

Het antwoord is niet moeilijk. Hier een paar antwoorden die je zeker zullen overtuigen om een tankpas aan te schaffen (van UnitedConsumers). Met een tankpas van UnitedConsumers geniet je de onderstaande voordelen:

  • Alle brandstoffen krijg je voor een kortingsprijs;
  • De korting geldt op de adviesprijs;
  • Je geniet altijd korting op de pompprijs;
  • Het gebruik van de tankkaart is altijd gratis;
  • Je ontvangt altijd korting bij de 600 aangesloten tankstations waaronder: Total, Esso, Texaco, Shell BP etc.
  • Overzicht van alle aangesloten tankstations. Geen zoektocht voor nodig. 

Bespaar vanaf vandaag op brandstof

Wacht niet langer en bespaar vanaf vandaag nog op brandstof. Vraag je eigen tankkaart(-pas) aan bij UnitedConsumers en laat deze regeisteren na ontvangst. Je gegevens worden opgeslagen en je mag vervolgens voordelig tanken. Het is echt een aanrader voor iedereen die extra wilt besparen op de nodige uitgaven. Ga ervoor en bespaar aanzienlijk. De bestuurders die vaker op pad zijn zullen het voordeel zeker merken. Meldt je aan via UnitedConsumers.

Aanbiedingen.com ziet de tankpas als een manier om het budget nog breder te maken. Bespaar ook een beetje op de kosten voor brandstof en zet het geld om in iets anders. Ga ervoor!

 

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0