Tandartsassistente opleiding doen via NHA?

tandarts in tandartspraktijk met personeelWil je een andere weg inslaan wat je carrière betreft? En lijkt het beroep van tandartsassistente wel iets? Dan kun je de tandartsassistente opleiding doen via NHA. Je kunt nu met 50% korting de opleiding volgen. In het beroep van tandartsassistente sta jij de tandarts bij. Zo help je de tandarts bij de behandelingen wanneer de patiënt in de stoel ligt. Maar jouw hulp is ook nodig bij het maken van röntgenfoto’s. En uiteraard moet de administratie ook gedaan worden. Dit vak is dus veelzijdig.

Tandartsassistente opleiding doen via NHA?

Als tandartsassistente verleen jij jouw hulp op meerdere gebieden. Zo kun je angstige patiënten gerust stellen. En geeft ze uitleg over wat de behandeling precies inhoudt. De instrumenten waarmee de tandarts werkt dienen goed gereinigd te worden. En daarbij komt jouw hulp ook kijken. Je geeft de instrumenten tevens aan wanneer de tandarts hierom vraagt. Daarbij is een vrolijk gemoed natuurlijk ook fijn zowel voor de tandarts als de patiënt. De meesten gaan natuurlijk niet graag naar de tandarts.

Wat leer je in deze opleiding?

In jouw opleiding leer je hoe het gebit en het tandvlees zijn samengesteld. Je leert alles over de anatomie van het gebit. Je krijgt les in hoe het reilt en zeilt in een tandartspraktijk. De gezondheid van het gebit komt ook aan bod. Zo leer je ook een stukje over het gebit zelf. Uiteraard gelden er procedures bij een behandeling dit komt ook aan bod in de opleiding. Er zijn geen eisen aan de vooropleiding gesteld, dus iedereen kan beginnen aan deze opleiding. Er komt nog meer kijken natuurlijk bij deze opleiding. Want er zijn verschillende tandheelkundige behandelingen. Dit kan een simpele ingreep zijn maar ook klein chirurgische ingrepen behoren daartoe. Het is niet enkel het aangeven van de instrumenten en desinfecteren. Alhoewel dat natuurlijk heel belangrijk is om te weten. Er wordt je ook geleerd hoe de administratie werkt, want voorraden moeten bijgehouden worden. En de administratie van de patiënt zelf namelijk ook.

Studeer op eigen kracht en tempo

Je mag studeren in je eigen tempo thuis of waar je maar wenst. Het is dus prima te combineren naast een baan. Het lespakket wordt door NHA naar je toe gezonden per post. Op een online platform kun je vragen stellen over de lesstof. Dit kan door je coach te vragen of gedachten uit te wisselen met mede studenten. Op die manier is leren juist leuk. De studieduur van deze opleiding is 6 maanden. En dankzij de 50% korting betaal je niet €598 maar slechts €299. Er is zelfs de mogelijkheid om in 12 maanden te betalen.

Gratis cadeau bij inschrijving

Bij je inschrijving kun je kiezen voor de gratis Activity tracker en basiscursus gezond leven. Of je kunt kiezen voor een 9 inch tablet plus toetsenbord. Aanbiedingen.com plaatst regelmatig aanbiedingen van de NHA. Dus als je het idee hebt opgevat een opleiding of cursus te doen kom dan regelmatig kijken op onze website. De aanbieding van NHA van de tandartsassistente opleiding staat bovenaan deze pagina. Klik op de link om direct naar de website toe te gaan.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

elf − elf =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0