T-Mobile Thuis Internet 80 Mb vanaf € 32,-m per maand

T-Mobile is aanbieder van meerdere telecom diensten. Ze hebben als doel de hele samenleving te voorzien van goede telecommunicatie diensten. Om invulling te geven hieraan heeft T-Mobile meerdere pakketten die ze aanbieden aan klanten en toekomstige klanten. Afhankelijk van uw adres wordt het type internet aanbevolen (DSL of Glasvezel). Doe een check en vraag daarna uw pakket aan. Moet u overstappen? T-Mobile regelt dat ook snel en feilloos.

T-Mobile Thuis Internet 80 Mb

Aangenomen dat u al onderzoek heeft gepleegd en overtuigd bent om over te stappen naar T-Mobile. Heeft u een een gezin? Of meerdere apparaten  die gekoppeld moeten zijn aan het internet? U kunt dan het Thuis Internet 80 Mb pakket van T-Mobile kiezen. Wat houdt het pakket in? Het pakket houdt in :

  • 80 Mb per seconde. Dit pakket is ideaal voor de veeleisende internet gebruiker die op meerdere apparaten tegelijk snel internet wilt hebben. Zeer toekomst bestendig
  • Gratis draadloos modem. Hiermee kunt u binnenshuis genieten van WiFi internet.

Thuis internet van T-Mobile is gemakkelijk te installeren. Heeft u geen tijd of bent u niet zo handig? Geen probleem . T-Mobile heeft daar ook aan gedacht. Er wordt een afspraak gemaakt met u en de monteur loopt langs om het in orde te maken voor u. Dit pakket kunt u afnemen vanaf gemiddeld € 32,- per maand (op basis van een contract van 12 maanden). Wacht niet langer, ervaar ook snel internet van T-Mobile!

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

15 − 7 =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0