T-Mobile Thuis Internet 20 Mb vanaf € 26,- per maand

T-Mobile is een zeer actieve aanbieder die op de telecom markt opereert . Ze zijn aanbieder van Internet, Tv en Bellen . Alle diensten die worden aangeboden zijn belangrijk , maar we gaan internet aanbiedingen van T-Mobile bekijken . Waarom internet van T-Mobile?  Internet van T-Mobile is snel en stabiel standaard internet (DSL) en Glasvezel internet . Bovendien krijgt u ook een Wifi -modem met een krachtig wifi-signaal geheel gratis . Afhankelijk van uw adres wordt het type internet aanbevolen . Nadat dat is doorgegeven kan T-Mobile aan de slag. Standaard internet (DSL) van T-Mobile biedt dekking voor meer dan 90% van Nederlandse huishoudens . Verkrijgbaar van 20 Mbps tot 80 Mbps.

T-Mobile Thuis Internet 20 Mb

De beschikbaarheid is afhankelijk van uw woongebied. Verder moet u als klant letten op uw gezinssituatie. Grotere gezinnen hebben doorgaans meer Mbps nodig . vanuit het standaard pakket is het altijd mogelijk om te upgraden mocht zulks nodig zijn . Wat houdt het T-Mobile Thuis internet pakket in ? Dit pakket van T-Mobile houdt in :

  • 20 Mb per seconde . Hiermee kunt u optimaal surfen , gamen en/of downloaden .
  • Gratis draadloos modem . Hiermee bent u in staat te genieten van een sterk  Wifi signaal in huis.

Thuis Internet van T-Mobile zelf gemakkelijk te installeren . Lukt het zelf toch niet ? Geen probleem . T-Mobile heeft daar ook aan gedacht . De monteur wordt dan gestuurd om dat in orde te maken voor u. Dit pakket kunt u kiezen voor een gemiddeld bedrag vanaf  € 26,- per maand (op basis van een contract van 12 maanden ). Ervaar ook snel internet van T-Mobile thuis .  

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

10 − twee =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0