T-Mobile Thuis Glasvezel Internet 50 Mb voordeel!

T-Mobile is aanbieder van telecom diensten . Internet diensten zijn ook onderdeel daarvan . Er wordt wel een onderscheidt gemaakt als men praat over internet. We hebben namelijk Standaard internet en Glasvezel . Wat is het verschil tussen Glasvezel en Standaard internet (DSL)?

  • Standaard internet (DSL) is een digitale verbinding via je telefoonlijn , waarbij downloaden sneller gaat dan uploaden.
  • Glasvezel heeft zijn eigen netwerk . Het is sneller en stabieler dan Standaardinternet . Down-en uploaden gaat even snel met glasvezel.

Er zijn wel voorwaarden aan gekoppeld . Als klant gaat u wel moeten inloggen en checken als deze dienst beschikbaar is in uw wijk/postcode . Is het beschikbaar? Dan kunt u gerust de verdere afhandeling in orde laten maken door T-Mobile. Wat biedt een Glasvezel pakket van T-Mobile u? Op deze vraag is er een simpel antwoord namelijk : het snelste internet van Nederland.

T-Mobile Thuis Glasvezel Internet 50 Mb

T-Mobile biedt de klant glasvezel internet in meerdere snelheden aan . Een ieder kan dan voor zichzelf of het gezin een passende snelheid kiezen. En tegen een scherp bedrag ook. Kies voor een superieur glasvezel pakket van T-Mobile en ervaar hoe het is om het beste in huis te hebben. Wat is het voordeel van een 50 Mbps glasvezel pakket ? Met dit pakket kunt u als klant :

  • Zowel downloaden als uploaden met dezelfde snelheid
  • Sneller browsen dan gewoonlijk 
  • Meerdere apparaten kunnen tegelijk gebruik maken om audio en video te streamen
  • Gratis  nieuw model WiFi-Modem  (indien nodig met signaal versterker)

Dit pakket kunt al vanaf gemiddeld € 35,63  per maand afnemen bij T-Mobile ( bij een contract van 12 maanden).  Dit pakket wordt tot aan huis voort u geleverd en aangesloten door een deskundige monteur . Kwaliteit en service van T-Mobile.    

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

19 − 14 =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0