VerlopenSuper Summer Deal bij Magazine.nl begonnen!

Magazine.nl
Super Summer Deal bij Magazine.nl begonnen!
Super Summer Deal bij Magazine.nl begonnen!

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

De zomer staat al voor de deur. Lekker dé tijd om een beetje extra te genieten of ontspannen. Natuurlijk hebben we allemaal onze eigen manier van expressie. de ene wilt lekker in de zon genieten, terwijl de ander juist rustig in een hoek wilt zitten met een boek of tijdschrift in de hand. Voor de lezers heeft Magazine.nl een heel leuke bekendmaking. De Super Summer Deal bij Magazine.nl is begonnen! Ontdek wat het allemaal inhoudt.

Summerdeal topheader mettekst 1920x320 1

Super Summer Deal bij Magazine.nl begonnen!

Magazine.nl doet het altijd anders dan de rest. De Super Summer Deal bij Magazine.nl is begonnen! Het houdt in dat je ALLE abonnementen voor slechts €9,95 mag afsluiten gedurende de periode tot en met 31 augustus 2020. Je hebt keus uit ruim 30 verschillende tijdschriften en je moet dus goed opletten hoeveel edities je kan krijgen.

Hoe werkt de Super Summer Deal bij Magazine.nl? Je bekijkt als eerst het assortiment aan tijdschriften welke jou worden aangeboden. Daar zul je zien dat je 6 x Flair  krijgt voor 1 maand, 3 x Nouveau voor 2 maanden,  3 x Stijlvol Wonen voor 5 maanden, 2 x VT wonen voor 2 maanden, 6 x Story voor 1 maand, 6 x AutoWeek voor 1 maand en nog meer combinaties om uit te kiezen. En dat alles voor €9,95 per gekozen abonnement. Bekijk dus welke het beste past bij je behoefte en sluit deze dan af.

Extra’s bij de abonnementen

Magazine.nl houdt het altijd flexibel. Ze zijn de mening toegedaan dat je het maximale moet halen uit het product die je aanschaft. Ook bij abonnementen op tijdschriften dus. Je krijgt bij alle abonnementen een paar kosteloze extra’s bij. Je krijgt ten eerste digitaal lezen erbij. Je krijgt de mogelijkheid om een app te downloaden en installeren die je in staat zal stellen om je favoriete blad op je tablet of mobiel te lezen. Ook al ben je niet thuis, kan je dus genieten. Daarnaast is het zeer eenvoudig om na afloop van de actietermijn de magazines zeer eenvoudig op te zeggen. Geen ingewikkelde procedures dus. Profiteer van deze aanbieding, want het geldt alléén in Nederland.

U merkt weer dat aanbiedingen.com ook deze deal speciaal heeft geplaatst voor de fanatieke lezers. Profiteer van deze deal en bespaar op abonnementen.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

een × 2 =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0