VerlopenSummer Sale Designonline24 met leuke kortingen

Summer Sale Designonline24 met leuke kortingen
Summer Sale Designonline24 met leuke kortingen

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Op zoek naar betaalbare items voor het inrichten van uw huis en/of tuin? Neem dan een kijkje in het assortiment van DesignOnline24. Deze zaak heeft een reputatie opgebouwd van verkoper van de mooiste lounge & designmeubeld tegen de scherpste prijzen. Die zijn natuurlijk van heel duurzame kwaliteit. Een aankoop gedaan bij Designonline is dus zeker een goede. Toevallig aan het (her)inrichten? Bekijk de Summer Sale van Designonline met leuke kortingen. Hoeveel korting valt er te halen?

DO24 Woonweken 2019 1

Summer Sale Designonline met leuke kortingen

Tot en met 15 september 2020 heeft Designonline24 een Summer Sale met leuke, hoge kortingen. Wat mag jij als consument verwachten ? De Summer Sale houdt in dat je tot en met half september 2020 kortingen op items tegemoet mag zien. De kortingen kunnen oplopen tot maximaal 25% van af de normale prijs. Designonline heeft heel veel op voorraad als je in wilt gaan richten of herinrichten. Elke ruimte in huis of op het kantoor komt aan bod en ook de tuin laten ze niet onaangeraakt. Haal dus je korting op kasten & TV Meubels, Tafels, barkrukken, stoelen, kantoormeubels, tuinmeubels, verlichting en meer. Ben je niet benieuwd hoeveel korting te halen valt op de spullen die jij wilt?

Alléén topmerken bij Designonline

Designonline streeft er altijd naar om de klant het beste van ‘t beste te geven. Het assortiment aan merken is daarom goed samengesteld. Je vindt er merken die garantie geven op een lange levensduur. Niet voor niets geeft Designonline een garantie op de producten van 3 jaar. Het assortiment bestaat uit onder andere items van de merken 24Designs, Zuiver, Kare Designs, BePureHome, Eleonora, By-Boo en anderen.

Nergens ander 3 jaar garantie

Designonline brengt het geven van garantie naar en heel ander niveau. Andere winkels, dealers en webwinkels bieden garantie op gekochte items tot 24 maanden ( 2 jaar).  Prachtig, maar Designonline doet er een schepje bovenop. Daar ze weten wat voor kwaliteit ze verkopen, zijn ze niet bang om naast de beste prijs/kwaliteit verhouding ook nog extra garantie aan te bieden. De garantie zit bij Designonline nu op 3 jaar en dat geldt op het totaal assortiment. Je krijgt gewoon 12 maanden extra zekerheid op je aankoop. Dat is toch plezierig? Ga je nu nog snel shoppen voordat je achter ‘t net vist? Profiteer van de Summer Sale bij Designonline24 met leuke kortingen.

Aanbiedingen.com zoekt dagelijks acties en aanbiedingen die je kunnen doen besparen. Alle denkbare items kun je er vinden. Heb je zelfs ook een product die je wilt promoten of in de aanbieding wilt plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en het wordt gedaan. Simpel en snel!

9/10 - (1 stemmen)

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

drie + 5 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0