StukjeZon voor € 60,- p/stuk bij Eneco energiecontract

Groen, groen en nog meer groen. Haast heel Nederland stapt over naar het gebruik van duurzame energie. Dat betekent dus ook dat de energieleveranciers ook meer groene energie produceren en leveren. Men probeert zoveel als mogelijk de particulieren en zakelijke klanten te voorzien van goede energieproducten. Ook Eneco Energie is producent en leverancier van duurzame energie. Ga voor een extra StukjeZon  met Eneco Energie.

StukjeZon naast de Eneco energieproducten

Eneco heeft tal van producten voor zowel particulieren als bedrijven. Het ligt dus aan de soort aansluiting die u wenst af te nemen via Eneco. Wel staat vast dat u er een heel scherp tarief voor gaat betalen.  Eneco heeft op dit moment een paar producten die heel goed lopen zoals:

  1. Eneco Cadeau – Toon/Hue + installatie GRATIS
  2. 1 jaar contract Eneco- € 175,- Cashback actie stroom en gas

Deze producten geven onder andere de garantie voor goede, goedkope afname van groene stroom. Daarnaast is de service helemaal top. Eneco probeert ook altijd een stukje innovatie aan de dag te leggen. Nu is er een toevoeging die u kunt kiezen bij de overstap naar Eneco. Met elk contract mag u een StukjeZon EXTRA erbij nemen.

Extra Zon met StukjeZon van Eneco

StukjeZon, wat houdt dat in? Is een extra toevoeging die u mag kiezen als nieuwe klant van Eneco Energie. Dat houdt in dat u de optie heeft om naast een contract van Eneco een extra voordeel te halen. Dat is een extra van 250 kilowattuur over de duur van 5 jaar. De prijs per StukjeZon bij Eneco is € 60,- en u mag als klant maximaal 5 stuks aanschaffen. Dat is nog niet alles. Per StukjeZon ontvangt u per jaar ook nog een korting van € 15,- per jaar op uw jaarnota. Dat zal zeker zonnig effect hebben op uw budget. Vergelijk de energiecontracten en zie zelf als Eneco Energie de perfecte partner is voor u. Is dat niet het geval? Geen probleem, bekijk dan rustig en op uw tijd de energie aanbiedingen op Aanbiedingen.com.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

4 × 1 =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0