VerlopenStudentendeals gaande bij Beddenreus.nl

Studentendeals gaande bij Beddenreus.nl
Studentendeals gaande bij Beddenreus.nl

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

De studentendeals zijn gaande bij Beddenreus.nl. Dat is zeker goed nieuws voor de studenten die pas hun intrek hebben genomen in hun eigen studentenkamer. Beddenreus probeert altijd een deal te regelen voor hun klanten. Nu zijn de Reuzedeals bijvoorbeeld ook nog gaande, waarbij er enorme kortingen te halen zijn op grote delen van het assortiment. Kies voor het voordeel en kwaliteit door  nú bij Beddenreus online te shoppen. Gaan we eens even kijken wat je studentenkamer straks mag sieren?

Studentendeal Beddenreus

Studentendeals gaande bij Beddenreus.nl

Sla nu je slag bij Beddenreus door gebruik te maken van de online deals die nu live staan. Naast de Studentendeals heb je ook nog de Reuzedeals die lopen tot en met eind september 2020. Maar voor nu even terug naar de studentendeals. Studeren is ongetwijfeld een dure investering, maar we doen het wel om er uiteindelijk beter van te worden. Is het jou uiteindelijk gelukt een studentenkamer te bemachtigen of is het hospiteren nog aan de orde? Maakt niet uit, wat wel zeker moet zijn is dat je aan het eind van de dag moet kunnen rusten in een fijn ingerichte kamer. Laat dat inrichten aan Beddenerus.nl over!

Wil je een hip ingerichte kamer? Moet comfort zeker merkbaar zijn? Niet duur? Dan ga je geen betere deals vinden dan bij Beddenreus.nl. Er zijn verschillende (complete) sets waaruit valt te kiezen. Even kijken en jouw studentenkamer dan budgetproof inrichten tijdens de studentendeals. Je mag de complete sets en losse delen halen tegen kortingen die wel oplopen tot 50% van de normale prijs.

Richt jouw kamer in stijl en goedkoop in

De studentendeals van Beddenreus.nl bieden een zeer realistisch alternatief aan om jouw studentenkamer in te richten. De plek waar je tot rust moet komen na een lange studie dag moet perfect zijn, het maakt dan niet uit als het nou groot of klein is. Check de reuzevoordelige studentendeals van Beddenreus. je mag kiezen uit onder andere:

  • Studentendeal Ryba( vanaf €439,- )- Je krijgt een complete set bestaande uit een bed met opbergladen, beddengoed en een matras;
  • Studentendeal Xam ( vanaf €249,-)- Deze set bestaat uit een bed, matras en ook beddengoed;
  • Pocketveermatras Maxi pocket- Dit matras mag je tijdens de studentendeals halen voor €249,- i.p.v. €498,- ( 50% korting);
  • Topmatras Serene met kussen voor €79,95.

Dit zijn slechts een paar van de items die jij mag halen tegen de scherpste kortingsprijzen bij Beddenreus.nl. Wij nodigen jou dus vriendelijk uit deze deal goed te bekijken en te profitren van deze besparingskans.

Aanbiedingen.com probeert elke dag tal van aanbiedingen te plaatsen die zeker wel je besparingen zullen boosten. Elke dag weer kan je besparen door slechts enkele minuten de site van aanbiedingen.com te bekijken.

 

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

5 × vier =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0