Stroom opwekken met zonnepanelen van Pure Energie!

Wilt u zelf energiemaker zijn? Heeft u gedacht aan het plaasten van zonnepanelen? Dan heeft Pure Energie mogelijk een heel goed bod voor u. Dit energiebedrijf is vanaf het begin van ontstaan bezig met échte duurzame energie. En daarin zijn ze door de tijden heen in gaan accelereren. Jaar na jaar zijn ze door de Consumentenbond onder andere bekroond tot Kampioen Groen. Dat is zeker een aanduiding dat ze met iets goeds bezig zijn. Naast het leveren van duurzame energie doet Pure Energie ook iets heel moois. Ze willen zoveel als mogelijk mensen ‘non reliant’ maken als het aankomt op energie. Wat denkt u ervan om zelf stroom op te wekken met zonnepanelen van Pure Energie? Wordt uw eigen energiemaker! Pure Energie 1

Vraag een adviesgesprek aan

Heeft u interesse in het plaatsen van zonnepanelen? Wilt u weten als uw dak geschikt is voor het plaatsen van panelen en dergelijke? Vraag dan een adviesgesprek aan met de specialisten bij Pure Energie. Deze zullen remote via speciale software uw dak  bekijken en onderzoeken als uw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen. Dit adviesgesprek is vrijblijvend. Vraag het aan en ontdek dus de mogelijkheden thuis bij u.

Van aanvraag tot installatie

U doet een aanvraag voor het onderzoeken van uw dak. Na het proces waarbij uw dak wordt onderzocht, ontvangt u een bevestiging (per mail) van de specialisten. Aan de hand daarvan weet u als uw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen. U krijgt dan een offerte op basis van de gegevens die u ons heeft verzonden. Deze is vrijblijvend. Er volgt dan een gesprek om uit te maken als u geen toevoegingen wilt plaatsen aan uw offerte. Dit additioneel gesprek is GRATIS! Heeft u nog wat tijd nodig om na te denken over deze investering? Dan wordt dat u ook gegeund door Pure Energie. U heeft recht op bedenktijd. Bent u er eindelijk uit? Gaat u er toch voor? Wel nú , gefeliciteerd met deze wijze investering. De installateurs komen op afspraak tot aan huis om het installatieplan te maken. U heeft dit geval geen spier te verzetten. Na het installatieplan is het mogelijk om binnen één dag de zonnepanelen te plaatsen op uw dak. Alles wordt geregeld voor u. Het enige is dat uw el thuis moet zijn tijdens de installatie van de panelen.

Zelf stroom opwekken met zonnepanelen van Pure Energie!

Investeer in duurzame energie. Stel zelf uw pakket samen en kies uit A-merken zonnepanelen ( BenQ, LG en Sharp) De prijzen van zonnepanelen start bij € 2019,33. Goede merken tegen scherpe prijzen. Dat garandeert dat u de beste prijs/kwaliteit verhouding geniet. Over de installatie hoeft u zich geen zorgen te maken. De zonnepanelen worden professioneel geplaatst door gecertificeerde installateurs. Pure Energie helpt tenslotte ook nog bij het regelen van uw btw-teruggave voor alle zonnepanelen klanten. Dat is pas service! Dit is een manier om te besparen op energiekosten. Bent u nog niet zo kapitaalkrachtig? Dan kunt u nog altijd energie vergelijken en overstappen indien uw contract binnenkort afloopt (2 maanden). Op aanbiedingen.com vindt u meer dan genoeg energiedeals waaruit te kiezen valt.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

4 × 2 =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0