Tijd voor een NHA Thuisstudie? Stop met liken, start met studeren!

Tijd voor een NHA Thuisstudie? Doe het! Op dit moment moeten we verplicht meer thuis zijn. Dat is ter bescherming van onszelf en onze naasten. Zo alleen kunnen we deze ‘pandemie’ onder controle krijgen. Wat gaat u allemaal kunnen doen met de beschikbare tijd? Sommigen werken van huis uit, maar de andere sociale activiteiten komen ook te vervallen. U heeft nu veel meer tijd op handen, gebruik het danm nuttig. Wilde u geen spaans of portugees leren? Is het geen geschikte tijd om eindelijk uw VMBO diploma te halen? Doe het dan. NHA Thuisstudies heft meer dan genoeg opleidingen ter beschikking die u online kunt volgen. Verspil uw tijd niet door alleen maar te zitten niksen.  Gratis Activity Tracker bij NHA thuis studies

Tijd voor een NHA Thuisstudie? Doe het!

NHA zit al ruim 85 jaar op de markt voor opleidingen en heeft veel ervaring opgedaan. Door de ervaring weten ze precies wat u nodig heeft en brengen u dat in de perfecte pakketten. En voordelig ook! Dit is dé tijd om tijd te maken voor een opleiding, want u heeft meer dan voldoende tijd om in te vullen. Wilt u weten als u het aan zal kunnen? Kies dan voor de optie om 15 dagen GRATIS op de proef te gaan. Dan weet u zeker als u deze uitdaging op u wilt nemen. Anderen zitten uren op ‘social media’ posts te liken en sharen. Dat is allemaal leuk, maar wat leert u eruit? Die iets ter verrijking van uw eigen kennis. Verbeter uw eigen kennis of ga voor een diepere specialisatie in hetgeen u bijvoorbeeld al doet. “Stop met liken, start met leren”, NHA Thuisstudies helpt u goed op weg.

Gratis cadeau bij elke inschrijving

NHA Thuisstudies houdt van motiveren. Niet alleen door het aanbod aan studies en opleidingen, maar ook in natura. In geval u het ziet zitten om een studie/opleiding aan te pakken krijgt u naast een scherpe inschrijvingsprijs ook nog een GRATIS cadeau. U kunt kiezen uit een 9″ tablet + toetsenbord of een Activity Tracker + Basiscursus Fit en Gezond Leven.

Uw toekomst ligt in uw handen

NHA Thuisstudies zorgt ervoor dat het aanbod aan studies en opleidingen blijft groeien. Zo kunt u beroepsgericht studeren. U kunt bijvoorbeeld kiezen om aan Stervenbegeleiding te doen of een echte weddingplanner te worden. Wilt u het maximale halen uit uw affiniteit voor talen? Kies dan uit de verschillende talencursussen waaronder: Spaans, Frans, Engels, Duits, Italiaans en anderen. Maak dus tijd voor een NHA Thuisstudie en verdoe uw kostbare tijd niet. Aanbiedingen.com maakt zich gedurende deze periode extra verdienstelijk door u allerlei deals en aanbiedingen bekend te maken waarbij niet uit huis hoeft. Alles wordt indien het geleverd moet worden gedaan volgens de richtlijnen van het RIVM. Betalen kan altijd via de betrouwbare online methoden. Alles op zijn plaats.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

drie × een =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0