Statiefventilator Chroom Tristar €59,99

Statiefventilator Chroom Tristar €59,99
Statiefventilator Chroom Tristar €59,99

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 1

Wat is het enorm warm en wat helpt dan enigszins om af te koelen? Een ventilator! Zet deze ergens in de hoek van de woonkamer en laat hem heerlijk lucht blazen. Met de temperaturen van nu zal het altijd een beetje helpen. We hebben nog een paar dagen te gaan in deze hittegolf. En slapen gaat al zo moeilijk. En we hebben niet allemaal niet airco in huis staan. Deze statiefventilator Chroom Tristar €59,99 is nu te koop bij Bol.com.

Breng verkoeling en verse lucht in je woning

Het helpt ook om in de avonduren de ramen tegen elkaar open te zetten. Zo laat je koele lucht binnen en kan de warme lucht afgevoerd worden. En de aanvoer van verse lucht is ook gezonder voor ons. Als het zolang warm is in huis is het moeilijker om alle warmte te verdrijven. De ventilator is een goedkopere optie als er geen airco is. Een airco verbruikt nu eenmaal meer stroom dan een ventilator dat doet. En ook al zal de ventilator de temperatuur niet verlagen, een bries wind om je heen is fijner dan niets.

Statiefventilator Chroom Tristar te koop voor €59,99

Heel Nederland zucht onder de hitte en de verwachting is dat de toekomstige zomers ook warmer zullen worden. De Statiefventilator Chroom van Tristar is voorzien van drie standen. Het heeft een diameter van 40 cm. Je kunt de ventilator ook in hoogte verstellen. Verkoeling zal de ventilator zeker brengen. En hij zal ook best leuk staan in je interieur omdat deze verchroomd is. Je kunt de ventilator bedienen aan de hand van een knop daarmee stel je de snelheid in.

Aanbiedingen.com heeft de link naar de ventilator van Tristar al gemaakt. Dus als je op bekijken klikt dan wordt je direct naar de website van Bol.com gebracht. Daar kun je de aanbieding bekijken en bijvoorbeeld vergelijken met andere ventilator aanbiedingen.

Review post aanbieding

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

vijf × 5 =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0