Stap over naar Nuon en kies zelf uw Energiecadeau van tot wel €149,95

Nuon start het jaar met heel pakkende aanbiedingen voor de zelfstandigen die van huis uit hun bedrijf runnen. De zzp’ers, zoals ze genoemd worden vormen een groep die groeiende is. Deze consumenten hebben ook recht op het afnemen van stroom en gas tegen voordelige prijzen. Speciaal voor de zzp’ers heeft Nuon 2 acties gelanceerd die deze groep moet trekken naar het voordeel. Eén daarvan is het Nuon Energiecadeau contract. Gewoon een simpel , voordelig contract die u ook nog een presentje laat kiezen tot een bepaald bedrag.

Waarom kiezen voor Nuon als energieleverancier?

Nuon staat aan top van de energieleveranciers van Nederland en voorziet ruim 1.9 millioen klanten van energie. De energie die ze leveren wordt voornamelijk gehaald uit warmte, zon en wind. Duurzame energie dus! Als producent en leverancier van energie kan Nuon u de garantie geven van de beste Nuon prijs. Daarnaast geeft Nuon graag terug en verrast klanten vaker met presentjes bij het sluiten van contracten. Bepaalde mensen keuren dit af, maar Nuon stoort zich daar niet aan. Een klant mag verwend worden op welke wijze dan ook. En Nuon doet het dubbel, met een voordelige prijs én welkomstcadeau.

Wat houdt het Nuon Energiecadeau pakket in ?

Dit pakket houdt in dat u verbonden wordt als nieuwe klant aan een contract van Nuon voor de duur van 1 jaar.  U zet dan de variabele leveringskosten en vaste leveringskosten voor stroom en gas vast. De andere kosten zoals BTW, heffingen van de overheid en netbeheerkosten kunt u niet vastzetten. Die worden bepaald door de overheid en uw netbeheerder.  Na het afsluiten van dit contract ontvangt u een mail ter bevestiging. In deze mail zal er een vouchercode zijn waarmee u uw energiecadeau ter waarde van tot wel €149,95 kunt kiezen. U heeft de keus uit meerdere items. Noemt u een andere leverancier die u zelf een cadeau laat kiezen? Precies! Alleen Nuon doet dat. U mag kiezen uit onder andere: een Diner cadeaukaart, Samsonite koffers, Philipsapparaten/ gereedschap of zelfs voor een Weekendje weg. En dat slechts een paar van de items waaruit u MAG kiezen. Niets wordt u opgelegd! Dan nog de andere  voordelen die gekoppeld zijn aan het contract zoals: levering van stroom en gas met een vaste prijs tot 1 jaar en het feit dat uw overstap door Nuon in orde wordt gemaakt. Bekijk de spelregels voor het sluiten van het contract en stap over.

Vergelijken van energie brengt transparantie

Het is nog altijd een keus om te vergelijken.  Hierdoor weet u wat de markt te bieden heeft en wat voordelig kan zijn voor u. De diverse energieleveranciers hebben hun producten en de taak ligt aan u om ze kritsch te bekijken. De rekentool op Aanbiedingen.com kunt u gebruiken als assistent. Deze staat 1 x 24 uur ter dienst en helpt u vergelijken. Al gauw weet u welke voor u de betere partners kunnen zijn. Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

9 + 17 =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0