Sony Playstation 4 Slim Console 500GB+ Dualshock Controler

Sony Playstation 4 Slim Console 500GB+ Dualshock Controler
Sony Playstation 4 Slim Console 500GB+ Dualshock Controler

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 1

Spelen op de Playstation 4? Bol.com biedt de Sony Playstation 4 Slim Console 500GB + Dualshock Controler aan voor €321. Of je deze nu voor jezelf koopt of voor de kinderen er is gegarandeerd speel plezier. Met games zoals GTA V of Fifa kom jij de saaie zondagen wel door. Deze Playstation is erg gemakkelijk aan te sluiten, dus gamen kan binnen no time.

Sony Playstation 4 Slim Console 500GB + Dualshock controler

Online gamen met andere spelers waar dan ook ter wereld is natuurlijk het leukst. Download daarnaast andere leuke games en ga er helemaal in op. Men kan op het online platform chatten en er vrienden maken. Want gamen doe je tenslotte samen. Elke maand komen er nieuwe games vrij die je dus kunt spelen. Dankzij de Cloud opslag van Playstation Plus kun je een back up maken van je games tot 1 GB ruimte. Je kunt de gegevens naar een ander systeem downloaden en ook vandaar spelen.

Wordt lid van Playstation Plus voor vele extra’s

Daarom is lid worden van Playstation Plus ook een aanrader. Want je kunt ervaringen uitwisselen en om tips vragen. In de Playstation store zul je een scala aan games kunnen vinden. Dus als je uitgespeeld bent met Fifa dan ga je verder met een andere toffe game. Zo makkelijk is het echt. Wil je je PS4 uitbreiden met een grotere harde schijf? Dat kan dan breid je deze uit met de 2.5 SATA II 5400 RPM. Op die manier genereer je al meer opslagcapaciteit. Deze externe harde schijf kun je ook kopen via Bol.com.

Bestel de Playstation 4 op Bol.com

Wil jij zo snel mogelijk gamen op je nieuwe Sony Playstation 4? Aanbiedingen.com heeft de link naar de PS4 al voor je geplaatst. Klik dan gewoon op bekijken en je wordt naar de bestemmingspagina gebracht. Daar kun je hem eventueel bestellen voor jezelf of iemand anders.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0