Sony-koptelefoon (t.w.v.€ 120,-) bij Autoweek abonnement ( 29 nummers)

Via Magazine.nl komt u aan uw AutoWeek magazine. Dat is al tijden zo. De autoliefhebbers kunnen  dan lekker smullen van de nieuwtjes uit autoland. Niet voor niets is AutoWeek vanaf 1990 dé autoriteit voor autoliefhebbers. Of tenminste dit blad staat er klaar voor een ieder die informatie, onafhankelijk advies en testresultaten van nieuwere autos’s wilt inwinnen.

AutoWeek abonnement is het waard

Met het een abonnement van AutoWeek magazine blijft u op de hoogte van het allerlaatste op het gebied van auto’s. Om recent te blijven en zelfs vooruit te blikken naar de komende autotrends moet u AutoWeek gewoon op de voet volgen. En de beste manier om dat te garanderen is om een abonnement op het blad af te sluiten. Magazine.nl stelt u in de gelegenheid om op AutoWeek te abonneren. Zou het niet leuk zijn om AutoWeek ieder week in de bus te ontvangen? Dan zou het gepast zijn om een jaarabonnement af te sluiten. Bent u reeds geabonneerd, maar wenst iemand te verrassen? Doe dan het juiste, verras de persoon dan met een AutoWeek abonnent cadeau! Autoweek

Sony-koptelefoon (t.w.v.€ 120,-) bij Autoweek abonnement ( 29 nummers)

AutoWeek Magazine wenst u deelgenoot te maken van het laatste op autogebied. Bij deze actie mag u 29 nummers van dit blad en een Sony headphone (MDRXB650BTB) compleet hebben voor een bedrag van €69,00. De Sony Headphone op zich kost € 120,-. U merkt zelf wel dat dit aanbod dus zeer luctarief is. U zou voor het abonnement + Sony headphone komen op en bedrag van € 253,40, maar krijgt het als pakket voor slechts € 69,00. Check de specs van de Sony headphone en laat u bekoren. Daar stopt het ook niet bij, want u krijgt bij dit aanbod ook nog digitaal lezen GRATIS bij. Op pad of tijdens een ‘break’ van het werk kunt u dus ook lekker genieten van de informatie en tips uit het blad. Bent u van plan een auto te kopen? Feel free to check out the tips and reviews. Er zullen meer dan genoeg te vinden zijn van verschillende merken en modellen.  

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

3 × vier =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0