Sodastream Family pack incl 4 flessen €58,50

Sodastream Family pack incl 4 flessen €58,50
Sodastream Family pack incl 4 flessen €58,50

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Je eigen bubbel water maken ofwel Spa rood? Dat kan met SodaStream Family pack inclusief 4 flessen. Veel mensen hebben liever bruisend water dan plat water. En nu kun je dit zelf maken middels je eigen Sodastream. Dit is een starterspakket waarbij vier herbruikbare flessen worden geleverd. Daarvan zijn er twee met een inhoud van 1 liter en twee met een inhoud van een halve liter. Handig om mee te nemen ook.

Sodastream Family Pack incl 4 flessen

Maak van simpel kraanwater nu bruisend water dit voorkomt ook het tillen van zware flessen water. Want het enige wat je nodig hebt is stromend water uit de kraan. Samen met de SodaStream Family pack kun je dan je eigen bruiswater maken. Degenen die gebruik maken van flesjes bruiswater uit de winkel hebben veel meer plastic afval. En met dit apparaat is dat verleden tijd.

Licentie voor het omruilen voor een volle cilinder Sodastream

Het pakket dat je hiermee bestelt geeft je: Het Sodastream Spirit bruiswatertoestel in de kleur zwart. Plus twee 1 liter herbruikbare flessen en twee halve liter bruikbare flessen. Ook komt er een SodaStream co2 cilinder onder licentie bij. Want als het cilinder leeg is zul je een nieuwe moeten aanschaffen. Je kunt deze omruilen middels de licentie.

Korte uitleg SodaStream

Waar je ook op moet letten is als je siroop toevoegt dat je dan niet meer mag bruisen. De fles dient goed achterover gedrukt te zijn voordat je gaat bruisen. De fles kan tot het streepje gevuld worden met koud kraanwater of bronwater net wat je wenst. En dan kan het bruisen beginnen. Want je voegt ook het tuitje van het apparaat toe die ervoor zorgt dat je zuurstof in het water kunt toevoegen. Het is voorzien van een handige drukknop zodat je gemakkelijker kunt bruisen.

Hiermee draag je een steentje bij aan het milieu omdat je veel minder plastic verbruikt. En je hebt op ieder gewenst moment vers bruisend water. Handiger dan dit kan niet.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

elf − 4 =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0