SmartStudentdeal Samsung tv en gratis Super Nintendo €22 p/mnd

1324649Wil jij als student wel een smart tv in je studentenwoning? SmartStudentdeals.nl biedt nu een Samsung tv en gratis Super Nintendo €22 p/mnd. Dat betekent de nieuwste films kijken op je nieuwe smart tv en daarnaast nog kunnen gamen op de Super Nintendo. Wissel het elke dag af zodat jij je nooit hoeft te vervelen. SmartStudentdeals biedt studenten de kans apparatuur te huren voor een aantrekkelijke prijs. Je kunt de huurprijs zelfs delen met je studiegenoten.

Samsung tv en gratis Super Nintendo €22 p/mnd

De Samsung tv heeft een beeldscherm van 40 inch perfect voor jouw studentenkamer of appartement. Het beeld wordt weergegeven in Ultra HD 4K. Wanneer jij gamed dan spatten de kleuren van jouw scherm af. Zo helder en strak geeft de samsung kleuren weer. Het mooie aan deze aanbieding is is dat jij altijd het nieuwste model smart tv in huis kunt hebben. Heb je ook nog een wasmachine nodig? Ook deze kun je huren zo hoef jij niet meer je ouders lastig te vallen met de was.

Hoelang kan ik de Samsung tv leasen?

Je kunt de tv leasen voor minimaal drie jaar, maar ook voor vier of zelfs vijf jaar. Als de leaseperiode verstreken is dan wordt de tv weer bij je opgehaald. Je kunt ook een nieuwer model leasen, dan ruil je de tv gewoon in. Wanneer de tv geleverd wordt heb je ook geen omkijken naar de aansluiting. Dit doen de bezorgers van de tv voor jou. Zij zullen je naderhand uitleggen hoe het apparaat precies werkt.

Wat kost het leasen mij per maand?

Het leuke is dus dat wanneer jij de Samsung tv besluit te leasen dat je er ook de gratis Super Nintendo bij krijgt. Let wel de Super Nintendo gaat aan het einde van de leaseperiode ook weer mee terug naar SmartStudentdeals. Leas je de tv voor vijf jaar? Dan betaal je €22 per maand. Leas je de tv voor drie jaar dan betaal je slechts €4 meer per maand. Dat komt dan neer op €26 per maand. Dat zijn geen prijzen waarvan je hoeft te schrikken toch? Het voorkomt dat je zelf een duur apparaat moet aanschaffen. Ga jij voor deze SmartStudentdeal Samsung tv of wil je liever een ander merk kiezen? Je kunt ook een laptop leasen voor school. Het aanbod is vrij uitgebreid want heb je een gasfornuis nodig of een koelkast? Ook deze zijn te leasen via SmartStudentdeals.nl.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

4 × 2 =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0