RAVPower 10.050mAh Rugged Portable Powerbank – Zwart

0 Comments

44.95

Bekijken

Artikelnummer: 501251510608 Categorie:

Beschrijving

De robuuste RAVPower RP-PB044 Powerbank 10.050 mAh kan in de meest extreme omstandigheden overleven. Deze battery pack heeft een IP66-rating en is dus bestand tegen krachtige waterstromen en stof. De behuizing uit hard plastic is zo stevig dat hij een val vanaf redelijke hoogte overleeft. Op deze battery pack kun je rekenen als je buitenshuis op avontuur gaat.
Exclusieve iSmart-technologie
Deze powerbank bevat onze exclusieve iSmart technologie, die je apparaat altijd van de juiste hoeveelheid stroom voorziet. De capaciteit is groot met 10.050 mAh, genoeg om je apparaten een aantal keren op te laden voordat je de battery pack zelf weer moet opladen.
Snelladen en bijladen
Met in totaal 3.4A uit 2 USB-uitgangen kun je je smartphone en tablet tegelijk op volle kracht opladen. Met de ingang van 2A gaat bijladen 2 keer zo snel als met 1A.
Voor onderweg
Deze powerbank is bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden, en voldoet aan zeer strenge vereisten. Tijdens het kamperen in het bos, in grotten en op andere donkere plekken kun je hem ook gebruiken als zaklantaarn. Waterbestendig, stofdicht (IP66 rating) en schokbestendig
Altijd veilig
De power bank schakelt automatisch uit als kortsluiting of overladen wordt gedetecteerd. Al je elektronica is in goede handen.
In de verpakking
RAVPower extern battery pack (model: RP-PB044)
2 x micro-USB oplaadkabel
1 x haakje
1 x handleiding

Extra informatie

Merchant

bol.com NL

Brand

Schrijf een review