DELTACO PB-1064 Dunne Powerbank 10.000 mAh – USB en USB-C – navy blauw

0 Comments

24.95

Bekijken

Artikelnummer: 501512068944 Categorie:

Beschrijving

De Deltaco PB-1064 Powerbank is de meest ideale powerbank voor onderweg met de nieuwste USB-C aansluiting. Het is een krachtige, draagbare oplader met ingebouwde accu van 10.000 mAh die met de meegeleverde kabel in ongeveer 4 uren weer kan worden opgeladen.
De Powerbank heeft 1 USB-C poort die gebruikt kan worden voor het opladen van een apparaat of het opladen van de powerbank zelf. Apparaten zoals smartphone of tablet kun je overal, thuis, op kantoor, of onderweg snel en eenvoudig opladen. Maximaal twee apparaten kunnen gelijktijdig worden opgeladen via USB-C en USB. Totaal ondersteund de powerbank maximaal 2.4A via USB-C en 2.1A via USB met 37 Wh verdeeld over beide USB poorten.
Onderweg levert deze externe batterij extra tijd voor je telefoon, tablet of e-Reader. De powerbank is met 10.000 mAh zeer krachtig, met tot wel 4 volledige ladingen voor uw smartphone batterij (afhankelijk van het model). De powerbank past makkelijk in je broekzak, tas of jas en meet slechts 70 x 140 x 10 mm met een gewicht van 195 gram. Ook zit er een handige batterijstatus indicator in de powerbank verwerkt.
De batterij heeft een prettig aanvoelende coating en is uitgevoerd in Navy Blauw.
Kenmerken:
• Capaciteit van 10.000 mAh – 37 Wh LiOn Polymeer
• Tot 4 volledige ladingen van uw smartphone (afhankelijk van het model)
• 1 x USB-C in-/output met max. 2.4A
• 1 x USB output met max. 2.1A
• Passthrough functie voor het gelijktijdig opladen van de powerbank zelf en een aangesloten apparaat
• 2 apparaten gelijktijdig opladen via USB-C en USB
• 1 x Micro-USB poort met max. 2A voor snel herladen van de powerbank
• Geschikt voor vrijwel alle smartphones, e-Readers en tablets
• Batterijstatus indicator zodat je weet wanneer je de externe batterij weer moet opladen
• Inclusief Micro-USB kabel
• 5 Jaar garantie
Deltaco algemene garantievoorwaarden voor elektrische en elektronische producten hebben geen betrekking op de normale achteruitgang van verbruiksartikelen, zoals batterijen, tenzij er een fout is, te wijten aan een defect in materialen of productieproces. Deltaco garandeert een speciale garantie voor herlaadbare batterijen die een rendement van 80% na één jaar na de oorspronkelijke datum van aankoop waarborgen wanneer het wordt gebruikt in overeenstemming met de bijbehorende handleiding.
DELTACO en STREETZ zijn van oorsprong Zweedse merken van één bedrijf, opgericht in 1991, gespecialiseerd in respectievelijk connectiviteitsoplossingen en multimedia. Het bedrijf gelooft sterk in de kwaliteit van haar producten en biedt derhalve op bijna alle producten een langere garantie dan wettelijk verplicht.

Extra informatie

Merchant

bol.com NL

Brand

Schrijf een review