Deltaco ARM-240 Universele Smartphonehouder (45-95 mm) voor de fiets (15-35 mm stuurdikte)

0 Comments

12.50

Bekijken

Artikelnummer: 500815920131 Categorie:

Beschrijving

Deltaco ARM-240 universele smartphonehouder voor de fiets, telefoon breedte maximaal 95 mm, roteerbaar, eenvoudige montage, zwart / blauw
Deze universele houder is eenvoudig aan een fietsstuur te monteren. De houder beveiligt de geplaatste smartphone middels een elastische rubberen riem. Zo wordt voorkomen dat de smartphone uit de houder kan vallen. Het frame van de houder is voorzien een schuimlaag (foam) om onwenselijke vibraties te beperken.
Perfect voor lange (en korte) fietstochten met navigatie via de smartphone of gewoon lekker luisteren naar muziek via koptelefoon of speakers
De vergrendeling van de smartphone door de rubberen riem gebeurt door de hoeken achter de riem te fixeren zodat het grootste gedeelte van het touchscreen eenvoudig te bedienen blijft. Ook een mobiele oplader (zoals een powerbank) of hoofdtelefoon kunnen dan nog altijd eenvoudig gebruikt worden.
De houder heeft een kogelgewricht zodat de smartphone in elke gewenste positie kan worden geplaatst. De houder zelf kan gedemonteerd worden van de fietsklem middels een schroef.
• Kantelen en roteren door kogelgewricht
• Geschikt voor smartphones, met een breedte van 45-95 mm equivalent met diagonaal schermen van 3,5-6 inch
• Geschikt voor fietssturen met een diameter van 15-35 mm
Gewicht: 62 g
(BxDxH): 67 x 133 x 104 mm

Extra informatie

Merchant

bol.com NL

Brand

Schrijf een review