20.000 mAh outdoor powerbank

0 Comments

89.00

Bekijken

Artikelnummer: 501116482489 Categorie:

Beschrijving

Dit is met recht een beest van een powerbank. De powerbank is vuil- stof- en schokbestendig, is waterdicht en is de ideale partner/lifesafer voor outdoor activiteiten.
Outdoor gebruik
Deze powerbank is speciaal gedesigned voor outdoor gebruik. Of u nou wilt fietsen, hiken, klimmen of kamperen, deze powerbank is zeker geschikt. De powerbank is vuil-, stof- en schokbestendig en bovenal waterdicht. Kortom perfect voor sportieve mensen en outdoor activiteiten.
Capaciteit
De grote capaciteit/energie-inhoud van 20.000 mAh kunt u een gemiddeld toestel wel 5-6 keer volledig opladen. Zo laadt u een iPhone X 6 keer, een Samsung Galaxy S8 5 keer en een iPad ruim 2 keer op.
Inputs en outputs
De powerbank beschikt over een Micro-USB ingang poort en twee USB uitgang poorten die een gecombineerde output kunnen leveren van 3.4A en maximaal 2.4A per USB poort (ter vergelijking: een computer USB poort levert 1A). Dankzij de twee outputpoorten laadt u dus twee toestellen tegelijk op hoge snelheid op.
Smart Technology
De powerbank is voorzien van Smart Technology waardoor aangesloten apparaten automatisch worden herkend en de hoogst mogelijke laadsnelheid wordt gegenereerd.
Zaklamp
De 24.000 mAh outdoor powerbank is voorzien van een sterke zaklamp met flash en SOS-functie.
Meegeleverde accessoires
Het product wordt geleverd met een Micro-USB kabel, een karabier clip, een handleiding en 12 maanden garantie.
Veiligheid
De powerbank is voorzien van meervoudige beveiliging tegen kortsluiting en overbelasting. Ook is de powerbank vervaardigd van duurzame industriële materialen en is CE, FCC en RoHS gecertificeerd.
Conclusie
Al met al een zeer krachtige powerbank van robuuste kwaliteit, gemaakt voor avonturiers, kampeerders en sportievelingen.

Extra informatie

Merchant

bol.com NL

Brand

Schrijf een review