10.000 mAh Wireless powerbank – Black

0 Comments

32.00

Bekijken

Artikelnummer: 501589889054 Categorie:

Beschrijving

De EasyAcc 10.000 mAh Wireless powerbank beschikt over een micro USB ingang poort en twee USB uitgang poorten. Daarnaast heeft het een LED beeldscherm dat aangeeft hoeveel energie er nog in de powerbank aanwezig is. Het product wordt geleverd met een Micro USB kabel en een handleiding.
De powerbank kan op verschillende manieren opladen. Net zoals de meeste powerbanks beschikt deze powerbank over twee USB uitgang poorten. Hiermee kunt u vrijwel alle telefoons en tablets mee opladen. Daarnaast beschikt deze powerbank over een draadloze oplaadfunctie. Telefoons die wirless charging ondersteunen kunnen hiermee draadloos worden opgeladen met de powerbank.
Het duurt 3 uur om de powerbank zelf volledig op te laden. De powerbank kan zelf opgeladen worden en tegelijkertijd andere apparaten opladen.
De capaciteit van 10,000 mAh is ruim voldoende voor de meeste gebruikers. Zo is het genoeg om 3 keer de iPhone X of 2.5 keer de Galaxy S8 op te laden.
Het design van de powerbank is stijlvol en stevig. Zowel op de afmetingen als op het gewicht loopt deze powerbank voor op zijn concurrenten. Hij is met 140*68*15 mm erg compact en goed vast te houden samen met een smartphone. Met 195 gram is hij lichter dan zijn concurrenten en dus gemakkijk overal naar toe mee te nemen.
Al met al een zeer functionele powerbank van goede kwaliteit met voor de meeste gebruikers voldoende capaciteit. De wirless charging optie is voor vele gebruikers een handige uitkomst.

Extra informatie

Merchant

bol.com NL

Brand

Schrijf een review