10.000 mAh Powerbank met display

0 Comments

26.00

Bekijken

Artikelnummer: 500977517164 Categorie:

Beschrijving

Op zoek naar een compacte powerbank met type-C aansluiting? Dan is deze powerbank met Display van EasyAcc echt iets voor jou!
LED Display
De powerbank is voorzien van een LED display dat aangeeft hoeveel procent van de energie er nog in de powerbank aanwezig is. Dit is een modern alternatief voor de 4 led-lampjes die op de meeste powerbanks de resterende capaciteit aangeven.
Capaciteit
De capaciteit/energie-inhoud van 10.000 mAh kunt u een gemiddeld toestel wel 2-3 keer volledig opladen. Zo laadt u een iPhone 8 tenminste 3 keer en een Samsung Galaxy S8 tenminste 2.5 keer op.
Inputs en outputs
De powerbank beschikt over een Type-C ingang poort en twee USB uitgang poorten. Dankzij de Type-C ingang poort laadt u de powerbank zichzelf nog sneller op dan voorheen. Dankzij de twee outputpoorten laadt u twee toestellen tegelijk op.
Smart Technology en Quick Charge
De powerbank is voorzien van Smart Technology waardoor aangesloten apparaten automatisch worden herkend en de hoogst mogelijke laadsnelheid wordt gegenereerd. Ook schakelt de powerbank zich automatisch in- en uit wanneer dat nodig is. Verder ondersteunt de powerbank Quick Charge snelladen via 1 van de output poorten.
Design
De behuizing van de powerbank is van kunststof en voelt stevig aan. Met 152*75*13 mm erg compact en goed vast te houden samen met een smartphone. Ook 210 gram is niet zwaar voor een powerbank met deze capaciteit.
Meegeleverde accessoires
Het product wordt geleverd met een Type-C kabel, een handleiding en 12 maanden garantie.
Veiligheid
De powerbank is voorzien van meervoudige beveiliging tegen kortsluiting en overbelasting. Ook is de powerbank CE, FCC en RoHS gecertificeerd.
Conclusie
Al met al een zeer functionele powerbank van goede kwaliteit met gemiddelde capaciteit. Deze powerbank is zeer geschikt voor mensen die een snelle, maar niet te zware powerbank nodig hebben en gebruik willen maken van de moderne type-C aansluiting.

Extra informatie

Merchant

bol.com NL

Brand

Schrijf een review