Sluit een 1 jaar Groene Stroom & Gas Zeker contract bij Essent en ontvang een JBL Draadloze hoofdtelefoon Cadeau!

Novembermaand is energiemaand en Essent maakt het tot een totaal feest. De komende periode mag u heel veel verwachten van Essent. We praten over kortingsacties en ook andere presentjes die gewoon weg gegeven zullen worden bij het sluiten van een contract bij de energieleverancier. De verzameling van aanbiedingen die Essent zal presenteren zijn voor het gemak de HouseParty campagne genoemd. U heeft keus uit kortlopende contracten en langlopende contracten. Voor iedere consument die wilt overstappen dus wat. Heeft u ook een overstap in de planning? Prefereert u een kortlopend contract? Dan heeft Essent een paar contracten die u kunt overwegen. We belichten er alvast eentje voor u namelijk: het 1 jaar vast contract voor Groene Stroom &  CO2-Gas met een GRATIS JBL headset.

GRATIS JBL hoofdtelefoon (t.w.v. €129,-) bij het sluiten van een 1 jaar Groene Stroom & Gas zeker Essent contract

Het is altijd een beetje rondkijken als uw energiecontract zal vervallen. Essent maakt het simpeler voor u door tijdens de energiemaand  waanzinnige contracten aan te bieden. U wilt overstappen naar een leverancier met die super kortlopend contract aanbiedt? Staak dan de zoektocht en bekijk de aanbieding gekoppeld aan het 1 jaar Groene stroom & Gas Zeker contract van Essent. Dit kortlopend contract geeft u de garantie dat u gedurende het contract jaar een scherp tarief betaalt voor 100% groene WindStroom. Daarnaast ontvangt u tijdens de HouseParty ook nog een draadloze JBL headset geheel GRATIS(t.w.v. €129,-). Deze Over ear hoofdtelefoon is draadloos en werkt volgens de Bluetooth optie. Het heeft 50 mm drivers en is ook nog voorzien van Audio en Micro USB laadkabels. En om het compleet te maken heeft het een betere demping van achtergrondgeluid, dat maakt dat u beter geniet van hetgeen waarnaar u luistert.

Waaran moet u voldoen om in aanmerking te komen?

De overstap maken is een overweging. U doet het om natuurlijk voordeel te halen. Dit contract heeft als voordelen dat u scherpe tarieven betaalt voor 100% groene Windstroom en C02-Gas. U berekent ten eerste met de energievergelijker wat uw mogelijke gemiddeld factuurbedrag gaat zijn. Merkt u dat het aanzienlijk lager is dan uw huidig factuurbedrag dan rest er nog maar één ding en dat is het proces van de overstap starten. Na de 14 dagen bedenktijd ontvangt u een brief met daarin een persoonlijke vouchercode om uw headset te bestellen. Het is dan van u! Overweeg dit aanbod en geniet daarna van uw JBL draadloze hoofdtelefoon. Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

vier × 4 =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0